< Terug naar: Content

EFFE SERIEUS?!

25 januari 2011

Tijdens de tweede editie van EFFE SERIEUS?!  ging dinsdagavond 18 januari het dak eraf in een uitverkocht Theater PePijn in Den Haag. Studenten van leerwerkbedrijf NEWb Den Haag haalden er 1000 euro op voor de stichting Right to Play.

Dankzij dit bedrag zullen de levens van een hoop kinderen verbeteren in de meest achtergestelde gebieden ter wereld. Dit zal worden gedaan door de kracht van sport en spel in te zetten voor ontwikkeling, gezondheid en vrede.

14 artiesten werkten belangeloos mee aan dit benefietevenement met comedy, dans en muziek. De drie comedians Wouter Monden, Edo Berger en René van Meurs, singer-songwriter  Fleur Hendriks met pianist Jan van Looy, danser Fank Suen en brassband The Legendairs. De avond werd gepresenteerd door MC Patrick Meijer. Op verschillende manieren werd tijdens het evenement geld ingezameld.

“De sfeer was fantastisch,” aldus de organiserende studenten. “Het publiek reageerde erg enthousiast.” Aan het einde van de avond werd de balans opgemaakt en het opgehaalde bedrag aangevuld door Hogeschool Inholland. De cheque werd onthuld en overhandigd aan de communicatiemanager van Right To Play. “Mede dankzij diverse sponsoren is er een prachtbedrag opgehaald van 1000 euro!”

Right to Play


 

| | Share |