< Terug naar: Content

Rotterdam Topsport

18 januari 2011

Clustermanager Management Roelof Eleveld heeft samen met Hans den Oudendammer, directeur van Rotterdam Topsport een overeenkomst ondertekend waarin beide partijen afspreken om de komende 3 jaar als partners samen te werken.


Hans den Oudendammer (Rotterdam Topsport) en Roelof Eleveld (Hogeschool Inholland)

Hogeschool Inholland Rotterdam wil mede door middel van de samenwerking met Rotterdam Topsport goed opgeleide hbo-studenten aanbieden aan Rotterdam: de sporthoofdstad van Nederland. Deze studenten gaan een bijdrage leveren aan de vele sportprojecten, instanties en verenigingen in de omgeving van Rotterdam. Niet alleen na hun studie, maar zeker ook als leerervaring tijdens hun studie.

Opleidingsvariant Sport & Bestuur

Op de locatie Rotterdam biedt Hogeschool Inholland Rotterdam vanaf het studiejaar 2011-2012 de afstudeerrichting Sport & Bestuur aan binnen de opleiding Management, Economie en Recht. Het gaat hier om een vierjarige managementopleiding die moderne professionals in de sportwereld zal opleiden en waarbinnen studenten competenties opdoen rondom het besturen en organiseren binnen sportwereld en evenementen. Daarnaast ontwikkelen studenten competenties op het terrein van beleidsontwikkeling en management waardoor ze in staat zijn door middel van sportactiviteiten een bijdrage te leveren aan de sociale activering in de Rotterdamse omgeving.

Bureau Externe Betrekkingen

Ook ziet Roelof Eleveld in zijn nieuwe functie van directeur van het Bureau Externe Betrekkingen Rotterdam (per 1 maart 2011), in sport een belangrijk middel om contacten aan te gaan met het Rotterdamse bedrijfsleven. Het Bureau Externe Betrekkingen is het aanspreekpunt voor vooropleiders, lokale overheden, media, bedrijven en andere instellingen met een kennisvraag voor Hogeschool Inholland Rotterdam. Het Bureau Externe Betrekkingen verbindt de externe (markt)vragen met de juiste inhoudsdeskundigen binnen de hogeschool. Met deze centrale entree biedt Inholland Rotterdam een toegangspunt om haar kennis met de regionale markt te delen.

Meer weten over het Bureau Externe Betrekkingen Rotterdam?
Loop eens langs in ruimte 0.305 of bel naar 010-439 9381 (algemeen nummer).

 

| | Share |