< Terug naar: Content

Uitvaart Bobby Farrell

10 januari 2011

Studenten van de opleiding Media & Entertainment Management (MEM) uit Haarlem organiseerden vorige week de uitvaart van Boney M-voorman Bobby Farrell. Bij de herdenkingsplechtigheid afgelopen zaterdag in de Stadsschouwburg in Amsterdam waren ruim 400 mensen en veel bekende artiesten aanwezig.

De studenten hadden slechts drie dagen om de gehele uitvaart te organiseren. Een hele klus, zo lieten zij weten aan het tv-programma Shownieuws. Ook waren zij enigszins verbaasd dat zij de opdracht kregen. Studente Rowan Duin: “Bobby was natuurlijk erg bekend en had heel veel fans. Dan zou je toch denken dat een ervaren bedrijf hiermee aan de slag gaat. Helemaal omdat het op zo’n korte termijn is.”

Zanillya Farrell, de dochter Bobby, vroeg de studenten het afscheid te organiseren onder leiding van MEM-docent Orville Breeveld. Aan Shownieuws liet Breeveld weten dat het inhuren van studenten zeker niet gelijk staat aan mindere kwaliteit. “Veel studenten hebben zelf al de nodige ervaring met het organiseren van andere evenementen."

Meer informatie over de opleiding Media & Entertainment Management

 

| | Share |