< Terug naar: Content

Het nieuwe gezicht van Webmee TV

21 december 2011

Gisela Koolen, oud-studente van de opleiding Media en Entertainment Management aan Hogeschool Inholland, is in de race om samen met Froukje de Both een programma te presenteren. Wil jij haar helpen met haar absolute droombaan te winnen? Stem dan op Gisela.

“Webmee TV is op zoek naar een nieuwe presentatrice,” vertelt de enthousiaste Gisela. “In 2006 kwam de eerste serie van Webmee TV uit, over het bouwen van websites en internet.Natuurlijk is er de afgelopen jaren veel veranderd, vooral door de opkomst van social media. Tijd dus voor een nieuwe serie. Wederom met Froukje de Both, eveneens alumna maar dan van de opleiding Communicatie aan Inholland Diemen. Dit jaar presenteert Froukje het programma niet alleen maar samen met een nieuwe presentatrice. En dat wil ik zijn.”

Gisela hoopt op de steun van alle Inhollandstudenten en –medewerkers. “Op www.webmee.nl/deelnemers/gisela kunnen jullie mijn auditie van onlangs bekijken. Onder mijn auditiefilmpje is een blauwe knop met ‘klik om te stemmen’. Je logt dan automatisch in op je Facebook-account en nadat je toestemming hebt gegeven ben ik weer een stapje dichter bij mijn droombaan. Vind jij dat ik deze geweldige kans verdien? Wil jij mij naast Froukje de Both zien in dit nieuwe programma? Stem dan op mij!”

Meer informatie over de opleiding Media en Entertainment Management

Bekijk Gisela’s ‘showreel'


| | Share |