Open Dagen: Kom langs en proef de sfeer

Open Dagen Inholland

Regelmatig organiseert Hogeschool Inholland Open Dagen, afgewisseld met Open Avonden. Tijdens de Open Dagen zijn alle hbo-opleidingen vertegenwoordigd en helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze. Hieronder in het schema zijn de exacte data en tijden te zien.

Jaaroverzicht Open Dagen/Avonden studiejaar 2014 - 2015

Datum

Tijd

Activiteit

Aanmelden

Zaterdag 1 november 10.00 - 14.00 Open Dag Meld je aan
Woensdag 14 januari 17.00 - 20.00 Open Avond Meld je aan
Zaterdag 7 maart 10.00 - 14.00 Open Dag Aanmelden nog niet mogelijk
Woensdag 8 april 17.00 - 20.00 Open Avond Aanmelden nog niet mogelijk

Een hbo-opleiding kiezen kan knap lastig zijn

Kies je wat je leuk vindt? Of kies je voor een hbo-opleiding die je straks gegarandeerd een mooie baan oplevert? Tijdens de Open Dagen willen wij je hier graag bij helpen. Je kunt luisteren naar ervaringen van studenten, vragen stellen aan docenten, het gebouw van binnen bekijken en de Studiekeuzetest maken.

Carrièreswitch of verdieping in je vakgebied?

Zijn je kinderen naar school en weer tijd voor je eigen ontwikkeling? Of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Als je alles wilt weten over jouw mogelijkheden voor het volgen van een hbo-deeltijdopleiding, dan ben je ook van harte welkom tijdens één van de Open Dagen.

Open Dagen/Avonden Masteropleidingen

Naast onze hbo-opleidingen zijn ook de masteropleidingen tijdens Open Dagen/Avonden aanwezig. Bekijk welke masteropleiding wanneer aanwezig is en meld je aan.
Open Dagen/Avonden Masteropleidingen


*De locatie Amsterdam/Diemen organiseert Open Dagen/Avonden op verschillende onderwijslocaties in Amstelveen, Amsterdam De Boelelaan of Diemen. Dit hangt af van de opleiding waar je informatie over wilt.

 

Print pagina