Studeren in Alkmaar

Studeren in Alkmaar | Hogeschool Inholland

Je zoekt een kwaliteitsopleiding om je talent uit te bouwen. Het liefst doe je dat bij een hogeschool waar ze jou belangrijk vinden. Maak je bij ons die eerste doordachte stap naar een succesvolle carrière? Tijdens je opleiding vinden wij het niet alleen belangrijk dat je goed onderwijs krijgt, maar ook dat je je thuis voelt.

Bekijk hieronder de film: 'Alkmaar your own story'. De film laat vijf studenten uit de regio Alkmaar zien. Hoe zij in het leven staan, hoe hun opleiding verloopt bij Inholland Alkmaar en hoe ze tot die keuze zijn gekomen. Studenten uit elk vakgebied  komen aan bod.Aan de rand van Alkmaar ligt Hogeschool Inholland Alkmaar. Hier vind je een diversiteit aan opleidingen. Inholland Alkmaar is een open, ondernemende en sociale hogeschool. We bouwen voortdurend aan onze relaties met andere (hoge)scholen en universiteiten in binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld in het project Spannend Ondernemen of in een onderzoek met de University of British Columbia.

Inholland Alkmaar begeleidt je zo dat je straks als goede professional aan de slag kunt. We werken voortdurend aan de kwaliteit van onze opleidingen. We werken veel en nauw samen met het Noord-Hollandse bedrijfsleven om elkaar te versterken maar ook te inspireren. Op die manier sluiten onze opleidingen goed aan op de beroepspraktijk. Inholland Alkmaar maakt bijvoorbeeld deel uit van Paviljoen 2030 (duurzame technieken), werkt samen met AZ en doet onderzoek in Julianadorp voor de gemeente Den Helder. Door de goede samenwerking met bedrijven kom je gemakkelijk in contact met opdrachtgevers voor projecten, stages of een interessante afstudeeropdracht.

Open Dagen Inholland Alkmaar

Wil je de sfeer proeven en de locatie in het echt zien? Kom dan eens langs tijdens een van onze Open Dagen/Avonden. Tijdens de Open Dagen/Avonden zijn alle hbo-opleidingen vertegenwoordigd en helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze.
Lees meer over Open Dagen

Opleidingen Inholland Alkmaar

Inholland Alkmaar biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van Gezondheid, Sport, Welzijn, Management, Finance, Recht, Marketing, Toerisme, Vrijetijdsmanagement. En Onderwijs, Leren, Techniek, Ontwerpen en Informatica.
Bekijk de opleidingen in Alkmaar

Studiekeuze Adviescentrum

Inholland Alkmaar beschikt over een eigen Studiekeuze Adviescentrum. Hier kunnen scholieren en studenten iedere dag tijdens kantooruren terecht met hun vragen over hbo-opleidingen. Iedereen die een hbo-opleiding wil gaan volgen in voltijd, deeltijd of duaal kan een afspraak maken bij het Studiekeuze Adviescentrum. Ook als je al studeert bij Inholland of als je twijfelt over je opleiding ben je hier van harte welkom.

Contacten met voortgezet onderwijs

Je kunt met een havo-, vwo- of mbo-diploma bij ons instromen. Om het onderwijs zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de diverse vooropleidingen, onderhoudt Hogeschool Inholland Alkmaar goede contacten met het voortgezet onderwijs en mbo in de regio.

hier komt flash

Print pagina