Huisvesting

Wil je in Amsterdam op kamers, dan is het raadzaam op tijd te beginnen met zoeken. Naast het bezoeken van onderstaande websites kun je advertenties in plaatselijke kranten bekijken. Of vraag bij een makelaar of het mogelijk is een kamer te huren.

Studentenwoningen Bergwijkdreef Diemen

Aan de Bergwijkdreef in Diemen heeft woonstichting De Key begin 2008 ruim vijfhonderd zelfstandige studentenwoningen opgeleverd. Ze liggen tegenover de vestiging Wildenborch van Hogeschool Inholland. Studenten van Hogeschool Inholland krijgen voorrang bij het huren van deze woningen.

De containerwoningen zijn in twee afgesloten U-vormen gebouwd. De blokken bestaan uit vier verdiepingen en zijn wit van kleur. De woningen zijn 30m2 groot en hebben een eigen douche, toilet, keuken, slaap/zitkamer en balkon.

De huur bedraagt 310 euro (na aftrek van huurtoeslag) en dat is inclusief servicekosten, gas, elektra en internet. Op het campusterrein komen een wasserette, een eetcafé en een basketbalveld. Het nieuwe complex is goed bereikbaar per openbaar vervoer vanaf het metrostation Diemen-Zuid.

Studenten die op zoek zijn naar een zelfstandige woonruimte in Diemen kunnen zich inschrijven via Studentenwoningweb

Meer informatie over huisvesting:

Duwo Studentenhuisvesting
WoningNet
Kamernet.nl
Studentenkamers
Pararius huurwoningen in Amsterdam

Algemene Studenten Vereniging Amsterdam 
   (Als lid van ASVA krijg je gratis kamerbemiddeling aangeboden)
Kamerhulp
KamerHuren.nl
Easykamer.nl
Huren.nl
SOlink


Print pagina