Studeren in Den Haag

Internationale studentenstad aan zee

Natuurlijk is de opleiding die je gaat volgen het belangrijkst. Maar als stad heeft Den Haag je ook voldoende te bieden. Den Haag is een overzichtelijke, persoonlijke en gastvrije stad met een internationale sfeer. Als internationale stad van vrede en recht is Den Haag een begrip in de wereld. Ambitieuze en betrokken professionals worden opgeleid of werken hier en als student ervaar je een hechte band tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Hierdoor kom je tijdens je studie in contact met mensen uit alle hoeken van de wereld en uiteenlopende culturele achtergronden.


Waarom Hogeschool Inholland Den Haag?

Als je kiest voor een opleiding aan Hogeschool Inholland Den Haag, dan kies je voor een kleinschalige hogeschool met een prettige en persoonlijke sfeer waar studenten en docenten elkaar nog kennen. De hogeschool onderhoudt intensief contact met het werkveld zodat het onderwijs goed aansluit op de praktijk en jij je goed kunt voorbereiden op de arbeidsmarkt. 

Hogeschool Inholland Den Haag heeft de officiĆ«le status van UNESCO-school. Met deze status laat Inholland Den Haag zien dat ze een maatschappelijk betrokken en ondernemende hogeschool is. Als student krijg je de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Dat doe je samen met je medestudenten, docenten en een breed scala aan bedrijven en instellingen in de Haagse regio. Zo word je een maatschappelijk betrokken en ondernemende professional.

Open Dagen Inholland Den Haag

Wil je de sfeer proeven, kennismaken met de opleidingen en de locatie in het echt zien? Kom dan eens langs tijdens een van onze Open Dagen/Avonden.
Lees meer over Open Dagen

Volg Inholland Den Haag op Facebook en Twitter

Wil je ons een vraag stellen, iets delen of in contact komen met studenten en medewerkers? Volg ons dan op Facebook en Twitter

Print pagina

Vlaggenparade