Studeren in Den Haag

Studentenstad aan zee

Den Haag heeft circa 30.000 studenten die aan verschillende onderwijsinstellingen studeren waaronder Hogeschool Inholland Den Haag.

Natuurlijk is de opleiding die je gaat volgen het belangrijkst. Maar als stad heeft Den Haag je ook veel te bieden. Den Haag koppelt een historische en intieme uitstraling aan een groot aanbod aan uitgaansgelegenheden. Rond de Grote Markt, het Plein, het Buitenhof vind je leuke caf├ęs en restaurants. Daarnaast kent Den Haag meerdere discotheken en poppodia en organiseert de stad festivals zoals Oh OH Intro, Parkpop, PopHotSpot en Haags UIT Festival. En Den Haag heeft iets wat geen enkele andere grote stad in Nederland heeft: strand! Vijftien minuten fietsen of even in de tram en je staat met je voeten in het zand.

Waarom Hogeschool Inholland Den Haag?

Als je kiest voor een opleiding aan Hogeschool Inholland Den Haag, dan kies je voor een hogeschool met een prettige en persoonlijke sfeer. Het is natuurlijk belangrijk dat je goed onderwijs krijgt, maar minstens zo belangrijk is dat je je thuis voelt en dat je gekend wordt.

Bij Inholland Den Haag kennen studenten en docenten elkaar en kun je rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Je krijgt alle steun en ruimte om je talenten breed te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Dat doe je samen met je medestudenten, docenten, studieloopbaanbegeleiders en een breed scala aan bedrijven en instellingen in de Haagse regio. Zo word je een maatschappelijk betrokken en ondernemende professional. 

Hogeschool Inholland Den Haag heeft opleidingen op het gebied van:

  • Communicatie en Media
  • Maatschappij en Welzijn
  • Management en Finance
  • Marketing en Ondernemen
  • Onderwijs
  • Recht

Open Dagen Inholland Den Haag

Wil je de sfeer proeven en de locatie in het echt zien? Kom dan eens langs tijdens een van onze Open Dagen/Avonden. Tijdens de Open Dagen/Avonden zijn alle hbo-opleidingen vertegenwoordigd en helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze.
Lees meer over Open Dagen

UNESCO hogeschool
Hogeschool Inholland Den Haag is een UNESCO hogeschool en dat betekent een maatschappelijk betrokken school die zich sterk maakt voor waarde(n)vol onderwijs. 

Print pagina