Studeren in Dordrecht

Studeren in Dordrecht | Hogeschool Inholland
Hogeschool Inholland Dordrecht is gevestigd in het centrum. De hogeschool bevindt zich op loopafstand van het treinstation Dordrecht CS. Het pand voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan modern onderwijs. Er zijn gespecialiseerde vaklokalen, maar ook open en flexibele werkplekken met internetaansluiting. Studeren bij Hogeschool Inholland Dordrecht betekent studeren aan een kleinschalige hogeschool met een christelijk karakter. Studenten hebben veel contact met elkaar en met de docenten. Er wordt ook nauw samengewerkt met de basisscholen in de regio. 

Hogeschool Inholland Dordrecht is een open, sociale en ambitieuze hogeschool. Maatschappelijk betrokken en toegankelijk voor iedereen. Hier krijgen studenten de kans om hun talenten breed te ontwikkelen. De hogeschool werkt voortdurend aan de kwaliteit van de opleidingen en is niet bang om risico's te nemen. Vernieuwingen krijgen dan ook volop de ruimte.

Open Dagen Inholland Dordrecht

Wil je de sfeer proeven en de locatie in het echt zien? Kom dan eens langs tijdens een van onze Open Dagen/Avonden. Tijdens de Open Dagen/Avonden zijn alle hbo-opleidingen vertegenwoordigd en helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze.
Lees meer over Open Dagen

Opleidingen Inholland Dordrecht

Inholland Dordrecht biedt een opleiding aan op het gebied van Onderwijs en Leren.
Bekijk de opleiding in Dordrecht

hier komt flash

Print pagina