Audities en cursussen

 

 

OPEN DAG

 

1 november is het zover! Music Academy Haarlem opent zijn deuren voor beginnende muzikanten en producers.  Neem een kijkje bij deze opleiding die jou kan laten uitgroeien tot professioneel muzikant of e-musician! Van je hobby je werk maken, het kan!

 

Tijdens de Open Dag staan we klaar om al je vragen te beantwoorden en een goed beeld te geven van wat de studie Pop-sessie of E-music inhoudt, maar ook wat er bij komt kijken in een leven als professioneel muzikant. Voel je vrij om de lokalen binnen te lopen en te zien hoe er gemusiceerd, gestudeerd en opgenomen wordt en maak kennis met onze docenten en (oud)studenten.

 

Veel succesvolle muzikanten zijn jou voorgegaan en zijn zeer te spreken over de opleiding! Uit onderzoek van Elsevier blijken de studenten van Music Academy het meest tevreden over hun studie ten opzichten van andere conservatoria. Benieuwd waarom? Kom 1 november een kijkje nemen!

 

Wij nodigen jou daarom van harte uit en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jezelf tot succesvol ondernemend muzikant te ontplooien!

 

 

 

Auditie bij de Music Academy.

meld je hier aan voor de audities van april

Pop- Sessie studenten begeleiden Waylon, juni 2013

 

 

Optreden Pop/Sessie studenten begeleiden Sabrina Starke, juni 2011

 

Optreden Pop/Sessie studenten begeleiden Alain Clark juni 2010

Indien je niet over de juiste vooropleiding beschikt kun je in aanmerking komen voor de 21+ toets. Voor de opleiding Muziek is deelname aan het toelatingsexamen 21+ ook mogelijk voor personen jonger dan 21 jaar.
Lees meer over de 21+ toets

Cursussen en trainingen

Bekijk hier het cursusaanbod van Muziek bij de Inholland Academy

Heb je nog vragen: musicacademy@inholland.nl

Je kunt je vraag ook stellen op www.facebook.com/demusicacademy of twitter @deMusicAcademy 


Print pagina

Zangles in één van de nieuwe oefenruimtes