Rotterdam,
20
februari
2019
|
15:39
Europe/Amsterdam

'Dit was de greatest NEWb show!'

Eindelijk was het zover. Na twintig weken lang en intensief werken was 7 februari 2019 de eindshow van leerwerkbedrijf NEWb, onderdeel van de opleiding Creative Business (voorheen Media & Entertainment Management) van Inholland Rotterdam. Tijdens The Greatest NEWb Show (met als thema Circus en geïnspireerd op de film The Greatest Showman) presenteerden twaalf teams hun evenementen, promotievideo's en radioshows aan familie, vrienden, docenten en opdrachtgevers. 

Leestijd: +- 3 minuten.

Studenten van het managementteam Triple C Management organiseerden de eindshow, die plaatsvond in het Auditorium van Inholland Rotterdam. Zij hebben de gehele NEWb-periode het leerwerkbedrijf 'gedraaid' op het gebied van management, coaching en organisatie. Het thema werd in alles doorgevoerd: aankleding, presentatie maar ook in kleding: de studenten hadden zich voor de gelegenheid aangekleed als circusdirecteuren.

Dansgroep Limitless trapte de show af met een spectaculaire dans, waarna de presentatoren van de avond hun entree maakten. De teams kwamen lieten met trots hun eindproducten zien. Zo organiseerde het evenemententeam Next Memory Events een benefietevenement georganiseerd voor het Daniel Den Hoed Fonds. De studenten haalden 1.304 euro op. Het geld komt ten goede aan immuuntherapie voor kankerpatiënten. Het audiovisuele team DRUP maakte een productie theatershow Oma Jenny. In totaal gingen negen opdrachtgevers uit het werkveld aan de slag met de NEWb-teams.

Met een persoonlijke boodschap van de coaches, maakten de presentaties veel emoties los. Artiesten van de Talent Agency verzorgden een fenomenaal optreden met zang en dans. De show werd afgesloten met een emotioneel optreden van twee artiesten, met op de achtergrond een slideshow met alle foto’s van het semester.

"Wij willen alle aanwezigen bedanken voor hun komst, mede dankzij hen was de show een groot succes", aldus de studenten van Triple C Management. "Ook willen wij  graag de studenten, coaches en betrokken studenten bedanken voor de afgelopen periode, dankzij hen is deze onvergetelijk geworden!  En speciaal dank aan derdejaarsstudent Nigel Donker, voor alle technische onderdelen van de show. Zonder hem had de show er niet zo spectaculair uitgezien."