Rotterdam,
14
december
2018
|
07:16
Europe/Amsterdam

Erland Galjaard te gast bij Inholland Rotterdam

Voormalig programmadirecteur Erland Galjaard is donderdag 20 december 2018 te gast bij Hogeschool Inholland Rotterdam voor een masterclass over het medialandschap. Deze masterclass wordt georganiseerd door Triple C Management, het studenten managementteam van het leerwerkbedrijf NEWb; onderdeel van de opleiding Creative Business.

Erland Galjaard is de programmadirecteur van RTL Nederland geweest van 2007 tot 2018. Hij wordt gezien als de vader van vele successen, met programma’s zoals de TV Kantine, The Voice of Holland en Ik hou van Holland. Sinds zijn vertrek bij RTL werkt Erland als dj. Samen met Ronald Molendijk vormt hij het dj/producers duo Soulvation. Afgelopen zomer stonden zij onder andere op Mysteryland. Ook is hij met Gooische Vrouwen-maker Will Koopman bezig met een film. 

Idalina Araujo Baptista van het studenten managementteam interviewt Erland. De masterclass vindt plaats bij Inholland Rotterdam, in het Auditorium. De deuren gaan open om 12.30 uur en de masterclass begint om 13.00 uur. Aan het einde van de masterclass is er gelegenheid om vragen te stellen. Meer informatie en de tickets vind je op de Facebook-pagina van NEWb Rotterdam.  

Belangrijk: voor de masterclass geldt vol=vol! Mocht je geen ticket meer hebben kunnen bemachtigen, dan kun je de masterclass altijd volgen via de livestream op de Instagram-pagina van NEWb Rotterdam. Deze wordt ook uitgezonden op de NEWb Facebook-pagina.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.