Amsterdam,
20
december
2018
|
14:09
Europe/Amsterdam

Behoefte aan inspiratie, creativiteit en frisse inzichten?

Kom naar het FICA Winter Event 2019

Op dinsdag 15 januari presenteren vierdejaarsstudenten Food Commerce & Technology van Hogeschool Inholland Amsterdam, en studenten van het Wellantcollege en Clusius College de resultaten van hun food-opdrachten tijdens het FICA Winter Event 2019. De studenten hebben vijf maanden intensief gewerkt aan creatieve oplossingen voor praktijkvraagstukken.

Het FICA Winter Event 2019 is dé gelegenheid om te sparren met gelijkgestemden en ideeën op te doen voor in de praktijk. Tijdens het event kunnen bezoekers meedenken over de bereikte resultaten en in gesprek gaan met studenten, opdrachtgevers en andere food experts. Daarnaast geeft dr. Vera van Stokkom, voedingswetenschapper en docent bij de opleiding Food Commerce and Technology en de post-hbo opleiding Sensorisch Onderzoek aan Hogeschool Inholland, een expertsessie over smaak. 

Vera van Stokkom, docent-onderzoeker Inholland en promovenda WUR
Wat maakt dat men groenten wel of niet lekker vindt? Ik ben op zoek gegaan naar hoe groenten aan te passen zijn zodat ze wel als lekker worden ervaren.
Vera van Stokkom, docent-onderzoeker Inholland en promovenda WUR

Aanmelden 
Datum: 15 januari 2019
Tijd: van 12.15 uur tot 17.05 uur
Locatie: Hogeschool Inholland Amsterdam, Boelelaan 1109, 1081 HV Amsterdam

Aanmelden kan door een e-mail te sturen met je voor- en achternaam, organisatie & functie (indien van toepassing) naar: iris.wies@inholland.nl. Ook graag in de aanmelding laten weten of je allergieën hebt in verband met de lunch.

Wil je meer weten over het event? Ga dan naar FICA Winter Event 2019.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.