F.A.Q.

Kan iedereen gebruik maken van Studielink?

Bachelorstudenten kunnen gebruik maken van Studielink. Ook kunnen een aantal masterstudenten ervan gebruik maken. Voor de masteropleidingen: Leren & Innoveren, Pedagogiek, Advanced Nursing Practise en Physician Assistant moet je je ook inschrijven via Studielink.

Wil je je inschrijven voor één van de volgende masteropleidingen: Science Medical Imaging, Science Radiation Oncology en Special Educational Needs neem dan contact op met de betreffende opleidingen.

Kun je je ook herinschrijven via Studielink?

Herinschrijven voor het volgende studiejaar verloopt via Studielink. Inholland neemt rond mei contact met je op over de te volgen stappen.

Hoe meld ik mij aan voor de 21+ toets?

Volg in Studielink bij je aanmelding bij punt 4 de volgende stappen:
1. Kies bij stap 4 "Voeg vooropleiding toe"
2. Kies "in Nederland"
3. Kies bij "selecteer vooropleiding" voor de optie "Anders"
4. Kies bij "Diploma behaald" voor de optie "Nee"
5. Wil je in februari starten met een opleiding? Vul bij "Vul verwachte datum van behalen diploma in" 31-01-2012, je ontvangt later informatie over het verdere verloop van de procedure. Als je in september van start wil gaan met een opleiding, vul dan 31-08-2012 als verwachte datum voor het behalen van je diploma
6. Kies bij "Vooropleiding" voor "Colloquium Doctum"
7. Kies bij "Plaats" de locatie van de locatie van Inholland waar je wilt gaan studeren
8. Kies bij "School/instelling" voor Hogeschool Inholland

Vervolg daarna je aanmelding.

Mijn GBA-gegevens zijn niet gevonden. Wat nu?

Studielink meldt: "De door jouw opgegeven persoonsgegevens zijn niet in het GBA gevonden. Je kunt deze gegevens in Studielink muteren of aanvullen". Indien de gegevens in Studielink correct zijn, maar Studielink meldt nog steeds dat de gegevens niet kloppen, dan stuurt de Centrale Studentenadminstratie van Hogeschool Inholland je een brief met het verzoek of je een kopie legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart) wilt toesturen.

Waarom moet ik een officieel GBA adres opgeven?

Studielink verifieert je gegevens bij DUO. Het is belangrijk om het adres in te voeren waarop je bij de gemeente geregistreerd staat (= GBA Gemeentelijke Basis Administratie adres) evenals je persoonsgegevens waaronder je bij de GBA bekend bent. Als je dat niet doet, dan is de kans aanwezig dat je aanmelding vertraging oploopt. Overigens heb je bij een mislukte check op je GBA gegevens, nog drie keer de mogelijkheid om dit te corrigeren.

Moet ik een kopie paspoort en kopie diploma sturen naar Inholland?

Indien mogelijk vindt de verificatie van je identiteit en diploma/cijferlijst via Studielink plaats. Wanneer een verificatie (nog) niet kan plaatsvinden via Studielink, zal Inholland je middels herinneringen verzoeken om alsnog een kopie legitimatiebewijs en een gewaarmerkte kopie diploma/cijferlijst in te leveren.

Wanneer is mijn aanmelding via Studielink afgerond?

Als alle stappen zijn doorlopen en je inschrijvingsverzoek is verstuurd.

 


Het verzoek wordt óók verzonden naar DUO.

Je kunt binnen Studielink je aanmelding controleren. Op de homepage zie je voor welke opleiding jij je hebt aangemeld.

Wanneer krijg ik een bevestiging van mijn aanmelding?

Binnen 2 weken nadat je inschrijvingsverzoek is ingediend, krijg je een bevestiging met studentnummer toegestuurd.

Wat als mijn aanmelding niet lukt?

Je kunt contact opnemen met het Studie-informatiepunt via 0900 - 464 65 52 63 of info@Inholland.nl. Zij kunnen je adviseren hoe je aanmelding af te ronden binnen Studielink.

Wat als ik mijn Studielink-wachtwoord ben vergeten?

Ga in Studielink naar 'Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten'.
Gebruik hiervoor het e-mailadres dat in Studielink van je bekend is. Na het invoeren van deze gegevens krijg je een e-mail met je gebruikersnaam en/of een nieuw wachtwoord.


Print pagina

Direct aanmelden in Studielink