Online Open Avond 9 juni

Volg je opleiding in AOC Amsterdam (externe locatie)

In verband met de beperkte capaciteit op Hogeschool Inholland Amsterdam en Diemen vanwege alle coronamaatregelen, zal Inholland Academy in de komende periode een aantal opleidingen verzorgen op de externe locatie AOC Amsterdam. Deze karakteristieke locatie, ontstaan uit het voormalige Wilhelmina Gasthuiscomplex, beschikt over uitstekende voorzieningen, waaronder diverse grote onderwijsruimtes, gratis WIFI en een goede bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als het OV. Daarnaast streven wij ernaar om met een gastheer of -vrouw zoveel mogelijk persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de bijeenkomsten.

Mondkapjesplicht

Sinds maandag 19 oktober 2020 is in alle locaties van Inholland Academy het dragen van een mondkapje verplicht gesteld voor docenten en deelnemers. We volgen op dit onderwerp de (toekomstige) richtlijnen van de overheid en sluiten met de mondkapjesplicht aan op wat er gebeurt bij Hogeschool Inholland. Wij zien dit als een belangrijke stap om een prettige en veilige omgeving met elkaar te creëren en mee te helpen om de groei van het aantal besmettingen in te dammen.

De mondkapjesplicht geldt voor alle toegankelijke binnenruimten, zoals de hal, gangen en kantines van onze locaties. In de leslokalen geldt de verplichting vooralsnog niet. Daar ben je vrij om een mondkapje op te doen als je dat prettig vindt.

AOC Amsterdam
AOC Amsterdam2

Meer over externe locatie AOC Amsterdam

Contact en bereikbaarheid

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy

T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Bezoekadres AOC Amsterdam

AOC Amsterdam
WG-Plein 100-873 (ruimte Chirurgie/Radiologie)
1054 SC Amsterdam 
Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Bereikbaarheid auto en parkeren

De locatie ligt aan het begin van de Overtoom en bij belangrijke uitvalswegen. De bereikbaarheid met eigen vervoer via de Overtoom of Stadhouderskade en Nassaukade is goed. Bekijk hier de parkeermogelijkheden in de buurt van AOC Amsterdam. 

Bereikbaarheid openbaar vervoer

Indien je reist met openbaar vervoer: tramlijnen 1, 2, 5, 6, 7 en 10 en buslijnen 67, 72, 74 en 78 hebben haltes in de nabijheid van het pand. Er zijn directe verbindingen met de belangrijkste treinstations.