Volg jouw opleiding in Dordrecht

Hogeschool Inholland Dordrecht is gevestigd aan het Achterom in het historische centrum van Dordecht. Het pand voldoet aan alle eisen die worden gesteld aan modern onderwijs. Er zijn gespecialiseerde vaklokalen, maar ook open en flexibele werkplekken met internetaansluiting. Het kleinschalige karakter van de locatie zorgt ervoor dat je als Inholland Academy-deelnemer in deze prettige leeromgeving al snel nauw contact hebt met docenten en mededeelnemers. 

Opleidingen in Dordrecht

Voor een totaaloverzicht van alle (post-hbo) opleidingen, cursussen, trainingen en overige bij- en nascholingsmogelijkheden die wij aanbieden op locatie Dordrecht klik je op onderstaande button.

Opleidingen in Dordrecht

Meer over studeren in Dordrecht

Contact

Algemeen telefoonnummer

078 - 611 26 00

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy

T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Bibliotheek

Via de digitale bibliotheek van Inholland heb je overal en altijd toegang tot de digitale collectie in de cloud. Log in op de website en je hebt toegang tot eindeloos veel informatiebronnen.
E:
 bibliotheek@inholland.nl
T: 088 466 1 661
WhatsApp: 06 2111 5525

Bereikbaarheid

Bezoekadres

De hogeschool ligt op 5 minuten loopafstand van het centraal station in Dordrecht. 

Achterom 103
3311 KB Dordrecht
Plan met Google Maps

Plan je eigen route

Openingstijden

Maandag: 07.30 - 22.30 uur
Dinsdag: 07.30 - 18.00 uur
Woensdag: 07.30 - 18.00 uur
Donderdag: 07.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 07.30 - 18.00 uur

Parkeren

Je kunt parkeren tegenover Hogeschool Inholland Dordrecht bij parkeergarage Veemarkt. Als je een afspraak hebt, kun je een uitrijkaart krijgen. Regel dit via degene met wie je een afspraak bij Inholland hebt. Je kunt ook gratis parkeren bij parkeerplaats weeskinderendijk, dit is 5 tot 10 minuten lopen vanaf onze locatie. 

Inholland Dordrecht

nature

We kennen je bij naam

Locatie Dordrecht is zowel professioneel als kleinschalig; dat zorgt voor een extra persoonlijke sfeer tussen jou, je medestudenten en de docenten. Er is ruimte voor jouw bijzondere talenten en dat werkt, zo is onze ervaring, erg stimulerend.

Leren door te doen

Een belangrijk deel van het vak leer je in de praktijk. Leren door te doen, daar groei je het snelste van. 

Duurzaamheid

We doen op het gebied van duurzaamheid het volgende:
Wij maken onder andere gebruik van FSC-papier en hebben bijvoorbeeld extra zuinige computers. Voor de verlichting hangen waar mogelijk spaarlampen en bewegings- en lichtafhankelijke sensoren. Hiermee proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten en de klimaatverandering zo veel mogelijk tegen te gaan. 

Samen met de regio

Samen met de regio

Hogeschool Inholland vindt het belangrijk dat we nauw samenwerken met het beroepenveld. Deze samenwerking zie je bijvoorbeeld terug in jouw studieprogramma in de vorm van projecten en opdrachten. Hierdoor kunnen we jou beter opleiden tot toekomstig professional én als mens.

Inholland Dordrecht werkt bijvoorbeeld samen met de volgende ondernemers, bedrijven, instellingen en overheden uit de regio. Zit er iets interessants voor jou tussen?

 • Borgesiusstichting
 • Christelijke Scholengroep De Waard
 • Openbaar Primair Onderwijs Dordrecht
 • OPOPS - Stichting Openbaar
 • Primair Onderwijs Papendrecht en Sliedrecht
 • Vereniging PCPO Barendrecht en Ridderkerk
 • Pit Kinderopvang en onderwijs
 • Scholen van Oranje
 • SKOBA - Stichting Katholiek
 • Onderwijs Bernardus Alfrink
 • Stichting de Waarden
 • Stichting H³O
 • VCOPS - Vereniging voor Christelijk
 • Onderwijs in Papendrecht en Sliedrecht

Social media

Volg Dordrecht via social media

Wil je op de hoogte blijven van wat er binnen Inholland Dodrecht gebeurt? Volg ons dan via Facebook of Instagram. Via deze social mediakanalen kun je ook vragen stellen, iets delen of in contact komen met onze studenten en medewerkers.

       Volg ons via Facebook

  Volg ons via Instagram