Volg jouw opleiding in Haarlem

Hogeschool Inholland Haarlem is gevestigd in een nieuw en modern onderwijsgebouw. Haarlem is een echte studentenstad en beschikt over een levendig bedrijfsleven waardoor er op de locatie sprake is van een dynamische en inspirerende leeromgeving. Het gebouw bevat een ruim aanbod aan studieplekken en projectruimten. Daarnaast is ook het conservatorium op deze locatie gevestigd en worden er geregeld interessante beurzen en lezingen gehouden

Opleidingen in Haarlem

Voor een totaaloverzicht van alle (post-hbo) opleidingen, cursussen, trainingen en overige bij- en nascholingsmogelijkheden die wij aanbieden op locatie Haarlem klik je op onderstaande button.

Opleidingen in Haarlem

Meer over studeren in Haarlem

Contact

Algemeen telefoonnummer

023 - 541 2 412

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy

T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Bibliotheek

Via de digitale bibliotheek van Inholland heb je overal en altijd toegang tot de digitale collectie in de cloud. Log in op de website en je hebt toegang tot eindeloos veel informatiebronnen.
E:
 bibliotheek@inholland.nl
T: 088 466 1 661
WhatsApp: 06 21 11 55 25

Bereikbaarheid

Bezoekadres

De hogeschool ligt op tien minuten lopen van treinstation Overveen en is prima te bereiken met bus, auto of fiets.

Bijdorplaan 15
2015 CE Haarlem
Plan met Google Maps >
Plan je eigen route >

Openingstijden

Maandag: 07.30 - 22.30 uur
Dinsdag: 07.30 - 18.30 uur
Woensdag: 07.30 - 18.30 uur
Donderdag: 07.30 - 22.30 uur
Vrijdag: 07.30 - 18.30 uur

Parkeren

Je kunt niet vrij parkeren rondom Hogeschool Inholland Haarlem. Het gebied rondom de campus (Bijdorplaan en omgeving) is voor vergunninghouders, met uitzondering van een aantal plekken voor betaald parkeren. We raden je aan om tijdens Open Dagen/Open Avonden met het openbaar vervoer te komen vanwege beperkte parkeergelegenheid in de parkeergarage. 

Inholland Haarlem

nature

Persoonlijk & dichtbij

"Het is de sfeer hier, en dat de docenten je bij naam kennen. Zelfs al na het Proefstuderen! Ze zijn echt in je geïnteresseerd en altijd bereid je te helpen, of je nou les van ze hebt of niet." - Romy

Midden in de regio

"Voor studenten die meer willen dan alleen een diploma halen, biedt Inholland Haarlem veel extra's. Zoals de Haarlem Business Class en de Start Up Campus Haarlem, waarin je leert in de praktijk en alvast een netwerk opbouwt. De kansen en mogelijkheden liggen hier voor het oprapen." - Koen

Geweldig gebouw

"De grote ramen in het gebouw halen de natuur een beetje naar binnen. Het voelt hier open en vrij. De voorzieningen, zoals de digitale bibliotheek, professionele muziek- en opnamestudio's en de geavanceerde medische apparatuur in het skillslab, zijn modern en van nu. En er zijn pingpongtafels. Het draait niet alleen om studeren, toch?" - Roman

Haerlems Studenten Gildt

"Regelmatig ben ik te vinden in 't Haerlems Studenten Gildt, het Haarlemse studentencafé waar veel Inholland-studenten komen. Je kunt daar heerlijk zitten met je studiegenoten, de week afsluiten met vrienden en je leert veel nieuwe mensen kennen; studenten van de andere opleidingen, ouderejaars en oud-studenten. Er zijn themafeesten, een pubquiz en vooral veel gezelligheid." - Bregje

Studiefaciliteiten

Algemene studiefaciliteiten

Op onze kleinschalige campus zorgen we ervoor dat je zo prettig en efficiënt mogelijk kunt studeren. Door het hele gebouw zijn werkplekken en zitjes te vinden, met stopcontact, om alleen of in een groepje (digitaal) te werken. Onze bibliotheek is geheel gedigitaliseerd en te raadplegen via het Inholland-portal. Zoek je even rust, ga dan naar de stille studieruimte, of de stilteruimte.

Hightech studio's en geluidsapparatuur

Kom je bij ons aan het Conservatorium studeren, of begin je aan de opleiding Creative Business, dan heb je professionele opnameapparatuur, montageruimten en tv- en radiostudio's tot je beschikking. Van mengpanelen tot een Mac-collegeruimte en van een podiumzaal tot geluiddichte repetitielokalen: jij kunt je creatieve talent ten volle benutten.

Het lichaam in beeld: geavanceerde medische apparatuur

Als aanstaand radioloog, echoscopist of bestralingsdeskundige gebruik je specialistische medische apparatuur om je patiënt te onderzoeken en te genezen. Stagelopen alleen is niet genoeg om met deze apparaten te leren omgaan, en daarom heb je ze bij Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken allemaal tot je beschikking in het skillslab.

nature

Sporten in de Rengelinkhal

Studeer jij Sportkunde of Leraar Basisonderwijs (Pabo)? Dan staat een goed uitgeruste sporthal tot je beschikking: de Rengelinkhal. Zodat jij gym- en bewegingslessen kunt ontwikkelen voor verschillende doelgroepen en waar jij natuurlijk ook zelf lekker kunt sporten.

Social media

Volg Haarlem via social media

Wil je op de hoogte blijven van wat er binnen Inholland Haarlem gebeurt? Volg ons dan via Facebook, Instagram en Twitter. Via deze social mediakanalen kun je ook vragen stellen, iets delen of in contact komen met onze studenten en medewerkers.

         Volg ons via Facebook

  Volg ons via Instagram

  Volg ons via Twitter