Volg jouw opleiding in Rotterdam

Hogeschool Inholland Rotterdam heeft een modern, transparant en grotendeels nieuw gebouw op de Kop van Zuid, vlak bij de Erasmusbrug. Het uitzicht over het water en de stad is adembenemend. De locatie biedt veel faciliteiten, zoals een goed verzorgd restaurant, een boekhandel, een bibliotheek en moderne computerwerkplekken.

Opleidingen in Rotterdam

Voor een totaaloverzicht van alle (post-hbo) opleidingen, cursussen, trainingen en overige bij- en nascholingsmogelijkheden die wij aanbieden op locatie Rotterdam klik je op onderstaande button.

Opleidingen in Rotterdam

Meer over studeren in Rotterdam

Contact

Algemeen telefoonnummer

010 - 439 93 99

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy

T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Bibliotheek

Via de digitale bibliotheek van Inholland heb je overal en altijd toegang tot de digitale collectie in de cloud. Log in op de website en je hebt toegang tot eindeloos veel informatiebronnen.
E:
 bibliotheek@inholland.nl
T: 088 466 1 661
WhatsApp: 06 2111 5525

Bereikbaarheid

Bezoekadres

De hogeschool ligt schuin tegenover metrostation Wilhelminaplein en is prima te bereiken met tram, auto of fiets.

Posthumalaan 90
3072 AG Rotterdam 
Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Openingstijden

Maandag: 07.30 - 22.30 uur
Dinsdag: 07.30 - 19.00 uur
Woensdag: 07.30 - 19.00 uur
Donderdag: 07.30 - 22.30 uur
Vrijdag: 07.30 - 18.00 uur

Parkeren

Je kunt niet vrij parkeren rondom Inholland Rotterdam. In het gebied rondom de hogeschool (Posthumalaan en omgeving) geldt betaald parkeren. De capaciteit van de parkeergarage van de hogeschool is beperkt.

Inholland Rotterdam

Geen woorden maar daden

Met ondernemend onderwijs bereiden we je goed voor op een succesvolle carrière. Zo zoek je met jouw opleiding de samenwerking op in en rond Rotterdam: studiegenoten, docenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties.

Geen woorden maar daden, dat is het credo van Rotterdam én van onze hogeschool. Daarom volg je niet alleen colleges, maar ga je ook veel op pad om zelf ervaring en nieuwe kennis op te doen. Op werkplekken in de regio, stages in het buitenland en met concrete projecten in de wijk. Want voor de allerbelangrijkste uitdagingen ga je naar buiten. Leren door te doen, daar groei je het snelste van.

Cool en creatief

Voor de aansluiting op de praktijk hebben wij de leer- en werkomgeving Plint010 ingericht. Verder doen wij er alles aan om jou succesvol te laten studeren. Doe bijvoorbeeld mee aan #100days, hét ondersteuningsprogramma voor eerstejaarsstudenten. Volgens CNN is Rotterdam 'the new capital of cool'. De stad is creatief en in ontwikkeling. Wij richten ons onderwijs zo in dat je daar als student veel van mee krijgt en veel van kan leren. Zo wordt Inholland Rotterdam jouw springplank naar de toekomst!

Samen met de regio

Samen met de regio

Hogeschool Inholland vindt het belangrijk dat we nauw samenwerken met het beroepenveld. Deze samenwerking zie je bijvoorbeeld terug in jouw studieprogramma in de vorm van projecten en opdrachten. Hierdoor kunnen we jou beter opleiden tot toekomstig professional én als mens.

Inholland Rotterdam werkt bijvoorbeeld samen met de volgende ondernemers, bedrijven, instellingen en overheden uit de regio. Zit er iets interessants voor jou tussen?

       
        

        

     

Social media

Volg Rotterdam via social media

Wil je op de hoogte blijven van wat er binnen Inholland Rotterdam gebeurt? Volg ons dan via Facebook, Instagram en Twitter. Via deze social mediakanalen kun je ook vragen stellen, iets delen of in contact komen met onze studenten en medewerkers.

         Volg ons via Facebook

  Volg ons via Instagram

  Volg ons via Twitter