Online Open Avond 9 juni

Volg je opleiding in De Machinist  
(externe locatie Rotterdam)

In verband met de beperkte capaciteit op Hogeschool Inholland Rotterdam vanwege alle coronamaatregelen, zal Inholland Academy in de komende periode een aantal opleidingen verzorgen op de externe locatie De Machinist in Rotterdam. Deze sfeervolle locatie is gevestigd in het industriële, historische pand van de oude Machinistenschool en beschikt over uitstekende voorzieningen, waaronder diverse onderwijsruimtes, gratis WIFI en is prima bereikbaar met zowel eigen vervoer als het OV. Daarnaast streven wij ernaar om met een gastheer of -vrouw zoveel mogelijk persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de bijeenkomsten. 

Mondkapjesplicht

Sinds maandag 19 oktober 2020 is in alle locaties van Inholland Academy het dragen van een mondkapje verplicht gesteld voor docenten en deelnemers. We volgen op dit onderwerp de (toekomstige) richtlijnen van de overheid en sluiten met de mondkapjesplicht aan op wat er gebeurt bij Hogeschool Inholland. Wij zien dit als een belangrijke stap om een prettige en veilige omgeving met elkaar te creëren en mee te helpen om de groei van het aantal besmettingen in te dammen.

De mondkapjesplicht geldt voor alle toegankelijke binnenruimten, zoals de hal, gangen en kantines van onze locaties. In de leslokalen geldt de verplichting vooralsnog niet. Daar ben je vrij om een mondkapje op te doen als je dat prettig vindt.

De Machinist Buiten
De Machinist Binnen
De Machinist Binnen2

Meer over externe locatie De Machinist

Contact en bereikbaarheid

Contact Bedrijfsbureau Inholland Academy

T: 088 466 30 30 (tijdens kantooruren) 
E: academy@inholland.nl

Bezoekadres De Machinist

De Machinist
Willem Buytewechstraat 45
3024 BK Rotterdam
Plan met Google Maps
Plan je eigen route

Parkeren

De Machinist ligt dichtbij de Maastunnel en de ringweg A20. Er is parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde.

Op maandag t/m zaterdag is het betaald parkeren van 09.00 uur tot 18.00 uur (zondag gratis). Zowel voor als achter geldt het gemeentelijke parkeertarief. Je kunt betalen via de parkeerautomaat.

Openbaar vervoer

De Machinist is via onderstaande verbindingen goed te bereiken:

  • Metrohalte Coolhaven
  • Tram 8 (vanaf Rotterdam CS richting Spangen), halte Pieter de Hoochweg