Zakelijke Dienstverlening

laden

Maatwerk-/incompanytrajecten Zakelijke Dienstverlening

In een wereld waarin het belang van technologie en globalisering steeds groter wordt en concurrentie hand over hand toeneemt, zijn het de medewerkers die het echte onderscheid kunnen maken binnen jouw bedrijf of organisatie.

Het is belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plaats zitten en een organisatie een actief scholings- en employabilitybeleid voert. Leren en blijven ontwikkelen is zowel voor de organisatie als voor de individuele professional, van groot belang. Goed en up-to-date geschoolde medewerkers zorgen voor betere bedrijfsprestaties en maken het verschil. Wij helpen jou daar met onze maatwerk- en/of incompanytrajecten op het gebied van Zakelijke Dienstverlening graag verder mee.

Zakelijke Dienstverlening: tientallen (maatwerk)mogelijkheden binnen diverse vakgebieden

Het domein Zakelijke Dienstverlening is een ‘verzameling’ van diverse vakgebieden. De cursisten binnen dit domein zijn in de regel professionals afkomstig uit bedrijven die variëren van zakelijke/financiële dienstverleners tot technisch georiënteerde bedrijven. Voor deze professionals bieden wij binnen Zakelijke Dienstverlening tientallen (maatwerk)mogelijkheden om kennis te verbreden of te verdiepen en vaardigheden op een hoger niveau te brengen. Je kunt samen met jouw collega's bij één van onze vestigingen een scholingstraject op maat volgen, maar ook 'incompany' bij jouw bedrijf of instelling.

Ervaring

We verzorgen onder andere maatwerkopleidingen, -cursussen en -trainingen bij bedrijven en (overheids)instellingen op de kennisgebieden management development, communicatie, marktonderzoek en finance. Jaarlijks leiden we enkele honderden professionals op.
Referenties