Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole

Programma post-hbo Sensorisch onderzoek en Kwaliteitscontrole

In de cursus Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Definiëren van sensorische kwaliteit en sensorische specificaties
  • De toepassing van instrumentele waarnemingen en sensorische waarnemingen aan de productielijn
  • Definiëren van moeilijk waar te nemen attributen zoals crispness, crunchiness, kleur en geur
  • Sensorische kwaliteitscontrolemethoden
  • Werken met specificaties: in-spec, out-spec
  • Samenwerking tussen R & D en QC-functies om met een hoge en consistente kwaliteit te produceren
  • Veel voorkomende problemen met de introductie van programma's voor sensorische kwaliteit
  • Gegevensverzameling, datarapportage
  • Shelflife en kwaliteitsachteruitgang van div. producten

Interesse in deze cursus? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Rutger Boudewijn
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Rutger
T: 06 1144 9895 | 088 466 30 30
E: rutger.boudewijn@inholland.nl

Is dit de cursus voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven