Sensorische data-analyse en interpretatie

Start

Delft, vrijdag 6 september 2019 van 9:00 - 17:00 uur


Duur

Inholland Academy biedt de volgende cursussen aan op het gebied van sensoriek:

  1. Sensorisch Onderzoek A (2,5 dag)
  2. Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole (5 dagen)
  3. Sensorische Data-analyse en Interpretatie (5 dagen)
  4. Sensorisch Onderzoek en Voedingstechnologie (keuzemodule 2,5 dag)
  5. Sensorisch Onderzoek en Marketing: van Concept tot de Markt (keuzemodule 2,5 dag)

Waardepapier

bij het volgen van 4 van de 5 cursussen behaal je de post-hbo opleiding Sensorisch Onderzoek

Investering

losse moduleprijzen (excl. ca € 70 literatuur):

  1. Sensorisch Onderzoek A € 875
  2. Sensorisch Onderzoek en Kwaliteitscontrole € 1.750
  3. Sensorische Data-analyse en Interpretatie € 1.750
  4. Sensorisch Onderzoek en Voedingstechnologie € 875
  5. Sensorisch Onderzoek en Marketing: van Concept tot de Markt € 875

€ 4.850 (excl. ca € 70 literatuur) bij inschrijven voor de gehele opleiding

overige kosten:
€ 330 examen Sensorisch Onderzoeker A (optioneel)
€ 440 examen Sensorisch Onderzoeker B (optioneel)

NB: Jouw scholingskosten fiscaal aftrekbaar? Lees verder! 


Type

cursus


Niveau

post-hbo

Opleidingsleiders en docenten Harry Vogel en Vera van Stokkom

Harry Vogel werkt als docent Food Commerce and Technology (Voedingsmiddelentechnologie) aan Hogeschool Inholland. Binnen de Profgroep Sensorisch Onderzoek is hij lid van de examencommissie Sensorisch onderzoeker A en B. Deze commissie, bestaande uit sensorische onderzoekers uit bedrijfsleven en onderwijs, verzorgt de examens onder auspiciën van NIMA en MOA. Ook verzorgd hij regelmatig trainingen Sensorisch Onderzoeker A voor de MOA.

Vera van Stokkom is sinds 2013 docent-onderzoeker bij de opleiding Food Commerce and Technology. Zij geeft les in sensoriek, onderzoeksmethodieken en voeding & gezondheid. In 2018 is zij gepromoveerd aan de Wageningen Universiteit met haar proefschrift: ‘Vegetable Acceptance, a bittersweet story. The role of taste in acceptance of vegetables.’ Zij heeft diverse artikelen gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften zoals Food Quality and Preference, Appetite en Food Research International.

Toetsing

Deze cursus wordt afgesloten met een examen en assessment.

Belangrijkste literatuur

  • Brinkman, J.H.M. (2016, 5e druk) Proeven van Succes: sensorisch onderzoek: technieken, procedures en toepassingen, Amsterdam , CLOU 

(bij de prijs inbegrepen)

Interesse in deze cursus? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Rutger Boudewijn
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Rutger
T: 06 1144 9895 | 088 466 30 30
E: rutger.boudewijn@inholland.nl

Is dit de cursus voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven