Bedrijfskunde post-hbo

Referenties post-hbo Bedrijfskunde

Post-hbo opleiding Bedrijfskunde - oud-cursist Marieke Reimert

Marieke van der Miessen, operationeel manager Alzheimer Research Center over de opleiding Bedrijfskunde post-hbo:
“Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat de verschillende modules relevant zijn voor mijn huidige functie. Ik had aanvankelijk twijfels over de studiebelasting naast mijn gezin met een jong kindje. In het begin was het studeren weer even wennen. Het is een aantal jaren geleden dat ik mijn laatste studie heb afgerond, dus de voorbereidingen kostten me in het begin iets meer tijd. Uiteindelijk kreeg ik de draai goed te pakken. De studiebelasting is wel fors, maar als je bijblijft en iedere week goed de voorbereidingen voor de lessen treft, is het te doen. De docenten zijn allemaal vakbekwame mensen die volop in het werkproces staan en les geven op basis van hun ervaring in de praktijk. Wat me opviel was de persoonlijke benadering door bijvoorbeeld de locatiecoördinator (Piet): elke week ontving hij ons en kende iedereen persoonlijk bij naam. Iedere bijeenkomst weer een warm welkom, met een bakje koffie en een koekje erbij. :)

Ik heb de opleiding post-hbo Bedrijfskunde als heel prettig ervaren en kijk terug op een leerzame periode waarin ik veel geleerd heb van ervaringsverhalen van medecursisten en docenten. Het lukt mij nu beter op strategisch niveau te denken en adviseren. Ik voel mij inmiddels een volwaardig gesprekspartner voor de stakeholders en zelfverzekerder in mijn functioneren.”

Post-hbo opleiding Bedrijfskunde - oud-cursist Nando Koelewijn

Nando Koelewijn, vestigingsmanager De Groot Installatiegroep B.V. over de post-hbo opleiding Bedrijfskunde:
“Ik heb op advies van een relatie voor de post-hbo opleiding Bedrijfskunde van Inholland Academy gekozen. De opleiding heeft mij veel tijd gekost, maar je weet dat wanneer je start met een dergelijke opleiding, je hier energie in moet stoppen. Ik vond post-hbo Bedrijfskunde enorm interessant en zeer goed toepasbaar binnen m’n eigen vakgebied. Dankzij de opleiding is m’n werk als vestigingsmanager structureel verbeterd. Ik ben nu in staat om de juiste dingen te doen met de juiste theoretische achtergrond. De post-hbo opleiding Bedrijfskunde wordt verzorgd door deskundige, vakgerichte docenten en is wat mij betreft een aanbeveling voor eenieder die onvoldoende kennis en vaardigheden bezit om bedrijfskundig te kunnen opereren.”

Oud-deelnemer David van Santen over de opleiding Bedrijfskunde post-hbo en het unieke vervolgprogramma Fast Track MBA:
“De post-hbo opleiding Bedrijfskunde is een mooie stap na het hbo en de Fast Track MBA sluit daar weer uitstekend op aan. Het programma wordt verzorgd door inspirerende docenten. Ik ben blij dat ik het heb gedaan!”

Jos Bakker, Projectontwikkelaar ZON Energie Groep en oud-deelnemer Bedrijfskunde post-hbo:
”Aanvankelijk heb ik voor de post-hbo opleiding Bedrijfskunde gekozen om vervolgens mijn MBA-graad te kunnen halen. Daarbij was ik - doordat ik eerder alleen een technische hbo-opleiding heb gevolgd – zeer geïnteresseerd in een bedrijfskundige opleiding. Hierdoor heb ik twee vliegen in één klap geslagen. Dankzij de opleiding ben ik in staat om bepaalde bedrijfskundige uitdagingen zowel theoretisch als praktisch goed te kunnen beoordelen. Ook heb ik veel geleerd van mijn medecursisten, hun ervaringen in verschillende vakgebieden en de klassikale discussies. Ik heb mijn tijd bij Inholland Academy als open en prettig ervaren!”

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Telefoon
088-4663030