Coach arbeidsmobiliteit

Maatwerktraject

Deze training wordt uitsluitend als maatwerktraject aangeboden en is daarmee niet als individuele scholing beschikbaar. Dit kan zowel incompany zijn bij jouw organisatie als op één van onze locaties. Neem voor meer informatie contact op met Esther Lute via T: 06 2111 5501 of E: esther.lute@inholland.nl

Studiebelasting

90 uur (circa 5 uur per les zelfstudie)

Waardepapier

post-hbo diploma


Type

opleiding


Niveau

post-hbo

Docenten

Je docent is Estella Seebregts. Wie is zij? Dit is Estella:

"Heerlijk vind ik dat, op gestolen momenten of in de vakanties, wegduiken in een boek; variërend van een mooie roman tot een boek die gaat over zelfmanagement of teamontwikkeling. Dat zegt veel over mij; ergens volledig in kunnen duiken, mijzelf verbinden met de materie en tot het einde doorgaan om uiteindelijk er weer wat bijgeleerd te hebben en dit vervolgens uit te proberen in de praktijk. Ik ben ontwikkelingsgericht en wil graag mezelf verrijken. Ik krijg energie van de stappen in mijn eigen ontwikkeling en puttend uit die persoonlijke ervaring wil ik graag delen en anderen ook stimuleren om lef te hebben, je uit te spreken, initiatief te tonen om jezelf verder te brengen. Dit is mijn inspiratiebron voor de trainingen en coaching die ik geef vanuit mijn eigen bedrijf Human Essense. Het is mijn passie als ik deelnemers in mijn training of coaching in hun verlangen of een behoefte weet te raken, want dan gaat het stromen. Dan worden mensen enthousiast en worden nieuwe duurzame verbindingen gelegd. Dat is waar ik het voor doe.

Mijn achtergrond is HRM en gedurende de jaren ligt mijn expertise steeds meer in het geven van loopbaancoaching en gedragstrainingen, zoals effectieve communicatie en trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling zoals zelfmanagementtrainingen, waar je bewust wordt wie je bent, wat je kan en wat je wilt om jezelf te versterken. In de opleiding coach arbeidsmobiliteit komen deze aspecten samen. Klanten omschrijven mij als inspirerend, duidelijk, vragend en niet bang om de confrontatie aan te gaan, echter altijd inlevend en met respect en zonder oordeel. Mijn kracht is het speelveld te overzien, scherp te observeren, en aan te voelen wat er nodig is en hoe dat aan te pakken." 

Literatuur

Je gaat aan de slag met de volgende literatuur:

Professionele loopbaancoaching van Rozemarijn Dols, 2e druk 2015, (ca. € 32,50)
Gezocht: een baan die bij me past! van Gerald M. Sturman, maart 2012 (ca. € 17,95)

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Esther Lute
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Esther
T: 06 2111 5501 | 088 466 30 30
E: esther.lute@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven