Projectmanagement

Docent Jeroen Kort

"Leuk dat je interesse hebt in de opleiding Projectmanagement bij Inholland Academy!

Wie ben ik? Ik ben Jeroen Kort, 52 jaar en woon in Warmenhuizen. Ik werk als zelfstandige en doe (project-)opdrachten voor bedrijven en daarnaast ben ik docent bij Inholland Academy. Inmiddels heb ik al meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied projectmanagement. In het begin van mijn loopbaan heb ik veel geleerd van andere projectmanagement-vakgenoten, op zowel de harde- als de softskills-kant.

Het persoonlijke contact met collega’s en het samen naar een resultaat toe werken, heeft mij tot op heden enorm geboeid en veel werkplezier gebracht. Elke projectleider ontwikkelt zijn eigen  leiderschapsstijl en zijn eigen(wijze) projectaanpak. Aangezien elk project bijzondere kenmerken heeft (elk project is uniek), is het vaak je persoonlijke leiderschapsstijl die het verschil kan maken in het goed sturen van je project.

Na alle opgedane praktijkkennis had ik ook de wens deze kennis te delen met andere professionals. De mogelijkheid die Inholland Academy mij bood, sloot dan ook perfect aan. De positieve feedback die ik krijg vanuit de deelnemers aan de opleiding Projectmanagement motiveren mij enorm om dat stapje extra te zetten. Ik geniet van het feit dat in de gezamenlijke projectopdracht het team ontzettend groeit in hun onderlinge samenwerking en in de rol van projectleider. Om aan deze ontwikkeling een bijdrage te leveren als coach/docent vind ik geweldig.

Ik kijk er dan ook naar uit om je te ontmoeten in deze opleiding Projectmanagement."Jeroen Kort
docent Projectmanagement

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Floortje Dopmeijer

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Floortje Dopmeijer
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Floortje
T: 06 2111 5369 | 088 466 30 30
E: floortje.dopmeijer@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven