Big Data en Change Management

Docent Dave Pieplenbosch

"We wisselen veel ervaringen en voorbeelden uit. Ook ik steek daar wat van op. Zo leren we allemaal van elkaar."

“Blijven groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Dat vind ik belangrijk. Al 10 jaar ben ik zelfstandig ondernemer. Eerst in de sales, mijn competenties voor organisatieveranderingen ben ik later gaan inzetten. De kwaliteit die Inholland Academy heeft in het programma Big Data Business Analist spraken mij zo aan, dat ik graag docent van de module Changemanagement wilde worden.

De opleiding Big Data Business Analist leert deelnemers namelijk op de juiste manier kritisch te zijn en geeft hen vaardigheden mee om een organisatie te helpen veranderen. Het zakelijke landschap verandert continu en in het landschap van Big Data is het daarom belangrijk om als professional bij te blijven. Dit programma geeft daarvoor de juiste handvatten.

Welke data is voor de organisatie belangrijk? Wat wil je voor je “klanten” betekenen? Dat zijn belangrijke vragen binnen een veranderende organisatie die Big Data intensiever gaat gebruiken in haar ondernemingsbeslissingen. Dit programma vormt een basis voor een goede aansluiting om meer inzicht te generen door middel van data. Met juiste analyses kun je het hoger management helpen om succesvoller te zijn dan bijvoorbeeld concurrenten en om meer inzichten te verwerven in de branche.

We behandelen natuurlijk niet alleen theorie. Alle deelnemers komen uit de praktijk, dus wisselen we veel ervaringen en voorbeelden uit. Ook ik steek daar wat van op. Het helpt mij om scherp te blijven. Zo leren we allemaal van elkaar."Dave Pieplenbosch, docent Changemanagement en zelfstandig ondernemer


Terug naar Docenten

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven