Leefstijlcoaching

Dé optimale voorbereiding op het examen van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN)

Een leefstijlcoach is een professional die mensen begeleidt bij het nemen van regie over hun gezondheid en welzijn. Doel is dat zij een leven kunnen leiden waar ze zich goed bij voelen, met alle mogelijkheden en beperkingen die er zijn. Hiermee levert de leefstijlcoach een belangrijke bijdrage aan het landelijke streven om de focus te verschuiven van ziekte en zorg naar gezondheid en gedrag. Uitgangspunt is een integrale benadering van de lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke situatie van de cliënt.

Als hbo-afgestudeerde in Sportkunde (of Sport en Bewegen) heb je mogelijk al werk gevonden in dit dynamische vakgebied of wil je jezelf hierin verder verdiepen. Om als leefstijlcoach actief een rol te spelen in de Gecombineerde Leefstijl Interventies (GLI’s) die vergoed worden door de zorgverzekeraar, wordt een accreditatie als leefstijlcoach van de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) gevraagd.

Deze driedaagse post-hbo cursus Leefstijlcoaching geldt als dé optimale voorbereiding op het examen van de BLCN en een accreditatie als leefstijlcoach.

Lees meer over de cursus Leefstijlcoaching

niveau
post-hbo
duur
3 bijeenkomsten in 1 maand
locatie
Haarlem

Interesse in deze cursus? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de cursusinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Samantha Dooper bewerkt.png

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Samantha Dooper
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Samantha
T: 06 1527 9389 | 088 466 30 30
E: samantha.dooper@inholland.nl

Is dit de cursus voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven