Big Data Finance

Toelating Big Data Finance post-hbo

Finance heeft een steeds belangrijkere rol bij het voorzien van stuurinformatie richting het management. De opleiding Big Data Finance helpt je om verschillende databronnen te combineren en deze stroom aan informatie te gebruiken om conclusies te trekken. Je leert anders te kijken naar analyses en ook ongestructureerde, kwalitatieve informatie te gebruiken voor het maken van analyses, interpretaties en voorspellingen. Je leert uit de veelheid van informatie te bepalen wat je ermee kunt en met betrouwbare informatie jouw beslissingen te nemen. 

Vragen die deelnemers zichzelf vooraf aan de opleiding bijvoorbeeld kunnen stellen zijn:

  • hoe maak ik een keuze voor een investering; hoe ontwikkelt de vraag naar onze producten en heeft het zin om een  nieuwe vestiging te openen?
  • hoe kunnen we onze grootste kostenpost reduceren?
  • hoe komt het dat we een groter uitvalpercentage hebben, wat kunnen we veranderen?
  • hoe kan ik de omzetdaling verklaren en relateren aan……?
  • hoe gebruik ik data voor fraudedetectie?

De opleiding Big Data Finance is bedoeld voor professionals en managers werkzaam in het vakgebied Finance zoals financieel managers/consultants en financieel controllers. Daarnaast dien je minimaal te beschikken over een hbo-diploma of een bewezen hbo werk- en denkniveau.

Om deze opleiding goed te kunnen volgen dien jij voorkennis te hebben van databases en ervaring te hebben in het omzetten van data uit een database naar rapportages. Mocht jij deze ervaring en kennis niet hebben dan is er de mogelijkheid om een dagdeel extra te volgen waarin de basis toegelicht en besproken wordt. Neem bij twijfel contact op met de opleidingsadviseur, Willemijn Boschhuizen, om jouw situatie te bespreken.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Willemijn Boschhuizen

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Willemijn Boschhuizen
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Willemijn
T: 088 466 30 30
E: willemijn.boschhuizen@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven