Business Controller

Docent Etiënne Jager

"Al 20 jaar begeleid ik als organisatieadviseur adviesopdrachten bij grote MKB-bedrijven en bekende multinationals. Strategievraagstukken en de daarbij behorende organisatorische veranderingen zijn enorm boeiend. Als meervoudig ondernemer adviseer ik niet alleen het management, maar sta ik zelf ook met ‘de voeten in de modder’ van mijn eigen ondernemingen. Zo neem ik je tijdens de lessen mee in het belang van bevlogen medewerkers, tevreden klanten en de zoektocht naar innovatieve ideeën en nieuwe verdienmodellen. Genoeg inspiratie dus om te delen met elkaar.

Als ervaren docent en auteur van enkele managementboeken geef ik bij meerdere onderwijsinstellingen les op zowel post-hbo als MBA-niveau. Ik vind het heerlijk om met deelnemers te mogen sparren over hun strategische vraagstukken. Zo blijven de deelnemers onderdeel van ons netwerk en is een leven lang leren de norm is geworden.

Binnen de post-hbo opleiding Business Controller verzorg ik de module Strategisch management en organisatie waarin ik de deelnemers uitdaag om na te denken over de strategische koers van hun organisatie en hoe zij een verandering in beweging krijgen. We behandelen modellen en bespreken actuele voorbeelden met elkaar. Zo krijgen de deelnemers de kans om stap voor stap strategisch te leren denken en te oefenen met veranderkundige interventies.

De opleiding Business Controller is een goede mix van enerzijds ‘harde’ financiële en bedrijfskundige kennis, en anderzijds ‘zachte’ psychologie met veel aandacht voor persoonlijke groei en omgaan met medewerkers in organisatie. Aan het eind van de module zien de deelnemers mij nogmaals wanneer ik enkelen van hen begeleid bij het afronden van de eindopdracht."

Docent Etiënne Jager - post-hbo Business Controller

Etiënne Jager

docent Strategisch management en organisatie
post-hbo opleiding Business Controller


Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Saskia Dekker
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Saskia
T: 06 2111 5434 | 088 466 30 30
E: saskia.dekker@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven