Business Controller

Docent Linda de Wilt

"In je rol als professioneel business controller dien je effectief te communiceren met diverse betrokkenen. Het helder verwoorden en effectief adviseren van zowel specialisten als niet-specialisten is daarbij van groot belang. Jouw communicatie afstemmen op diverse doelgroepen en de situatie, is sensitief, duidelijk en overtuigend. Op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatievaardigheden biedt de module ‘Soft skills – Insights Discovery’ jou handvaten om in je werkomgeving te kunnen gebruiken. In de module ‘Beïnvloeden, adviseren & overtuigen’ worden jouw vaardigheden nog verder aangescherpt.

Je treft mij, samen met Gijs Hiltermann, tijdens de kick-off van deze opleiding. Je ziet mij twee keer en tijdens de sessies die ik verzorg, staan interactiviteit, pragmatiek, positiviteit en oplossingsgericht confronteren centraal. Insights Discovery, het model dat de basis vormt in deze module, vormt een inspirerend instrument voor persoonlijke ontwikkeling waarmee je meer inzicht in jezelf en in anderen krijgt. Tijdens de eerste opleidingsdag ontvang je jouw persoonlijk profiel, een gedetailleerd persoonlijk verslag dat inzicht geeft in je eigen (werk)stijl en de invloed hiervan op zowel jouw zakelijke als persoonlijke omgeving. Het geleerde kan onmiddellijk in de praktijk worden gebracht.

Enkele uitspraken van deelnemers die eerder deelnamen zijn: "Dankjewel, zowel voor de feedback als voor de lessen. Ik heb er veel van opgestoken.", "Dank voor je feedback. Leuk om te lezen. Ik ben ermee aan de slag gegaan en dat is toch wel erg leuk. Je lessen waren een inspiratie." en "Ik ben heel blij dat deze training een onderdeel is van mijn opleiding! Ik heb er veel van geleerd. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag en het gedrag van anderen dat in vele gevallen niet gelijk is aan elkaar."

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en met elkaar aan de slag te gaan!”Linda de Wilt

docent Soft-skills Insights Discovery
post-hbo opleiding Business Controller


Terug naar Docenten

Docent Linda de Wilt vertelt in onderstaande video over de module Softskills en adviesvaardigheden binnen post-hbo Business Controller.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven