Business Controller

Docent Myriam Emmen

"De weg naar binnen is boeiender dan managen en controleren van je omgeving. Resultaat is een sterk persoonlijk leiderschap."

"Van jongs af aan heb ik al een diepe wens een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Ik geniet ervan anderen bewust te maken dat de wereld om hen heen een weerspiegeling is van wie zij zelf zijn en waar zij staan. Ik geloof dat een groeiende verantwoordelijkheid steeds meer de ruimte creëert om het leven te leiden en het werk zo in te richten zoals jij dat wilt. Controle maakt plaats voor ruimte en inspiratie.

Werkervaring
Ik werk 30 jaar als trainer/begeleider en coach van ontwikkel- en veranderprocessen bij organisaties, teams en individuen. Ben geïnteresseerd in de (persoonlijke) ontwikkeling in de context van organisatieontwikkeling. Mijn doelgroep bestaat uit directie, management, projectmanagers en senior-adviseurs. Ik heb zowel nationaal als met diverse internationale individuen, teams en organisaties mogen werken op het gebied van persoonlijke-, team- en leiderschapsontwikkeling.

Achtergrond
Van origine ben ik opgeleid als theaterdocent en dramatherapeut. Ook heb ik een postacademische studie(master) in 1989-1990 tot trainer/adviseur in het bedrijfsleven gevolgd. Ik heb naast mijn officiële opleidingen certificaten in NLP, RET, Avatar, Sioo(organisatie-adviseur), Orange en Green Belt, diverse coachopleidingen, een biografie-opleiding, Transactionele Analyse, ORSC en synthetische opstellingen behaald. Blijvend leren vind ik noodzakelijk om te blijven groeien als professional en als mens.

Naast mijn werk ben ik 40 jaar geleden verhuisd van Brabant naar Amsterdam. Verliefd geworden op deze stad en die liefde heb ik overgedragen op mijn twee dochters (uit ’98 en ’01). Amsterdam staat voor mij voor directheid, echtheid, tolerantie, schoonheid, romantiek, veelzijdigheid, multiculturele samenleving en afwisseling. Het is nooit saai en vaak ‘net even anders’. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn gezin: samen eten, praten, leren, lachen en reisjes maken.”Myriam Emmen

docent post-hbo opleiding Business Controller

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Saskia Dekker
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Saskia
T: 06 2111 5434 | 088 466 30 30
E: saskia.dekker@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven