Business Controller

Oud-deelnemer Frits Bakker over post-hbo Business Controller

"Ik was op zoek naar handvatten om een professionaliseringslag door te voeren binnen mijn organisatie. Via eerdere deelnemers had ik positieve verhalen gehoord over de goede aansluiting met de praktijk van de post-hbo opleiding Business Controller.

De praktijkopdrachten die ik voor deze opleiding heb gemaakt, bleken in de praktijk zeer nuttig bij het overtuigen van het management om de organisatie beter ‘in control‘ te brengen. Tijdens de lessen was er voldoende ruimte om uitdagingen waar ik in de praktijk tegenaan loop, te bespreken met andere deelnemers en docenten. Ik heb dit als zeer leerzaam ervaren. Je merkt dat de docenten ook in het bedrijfsleven werken en zich daardoor goed kunnen inleven in de deelnemers.

Veel controllers weten inhoudelijk van de hoed en de rand, maar missen de vaardigheden om deze kennis overtuigend over te dragen. Tijdens de opleiding Business Controller wordt er veel aandacht besteed aan het op overtuigende wijze overbrengen van de boodschap. Overtuigend communiceren is een essentiële eigenschap voor controllers die vaak onderbelicht blijft. Dankzij de opleiding heb ik deze eigenschap aanzienlijk kunnen verbeteren.

De gezamenlijke lunch tussen de klassikale lessen door leverde veel interessante discussies op. Het is erg leerzaam om te horen hoe andere deelnemers met uitdagingen omgaan die in mijn eigen organisatie ook spelen. Ik heb hiervoor ook weleens e-learnings gevolgd, maar ben na deze opleiding fervent aanhanger van klassikaal onderwijs. De leercurve is aanzienlijk hoger en je bouwt er een mooi netwerk mee op."Frits Bakker

Controller Herke ICT Group

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven