Voorbereidingscursus Management en Organisatie

Toelating voorbereidingscursus Management en Organisatie

De voorbereidingscursus Management & Organisatie is uitsluitend bedoeld voor aankomende hbo-studenten van Inholland. De voorbereidingscursus Management & Organisatie is een voorbereiding op zowel de 21+ toets als de deficiëntietoets. 

Let op! Je kunt pas deelnemen aan deze voorbereidingscursus als je je bij Studielink hebt aangemeld voor een opleiding. In Studielink geef je aan of je een 21+ toets gaat doen. De aanmelding voor de 21+ toets kent een strikte en vroegtijdige sluitingsdatum. Lees meer over de 21+ toets.

Wanneer je niet voldoet aan de vakkenpakketeis kun je een deficiëntietoets doen. Heb jij je via Studielink aangemeld voor een opleiding en wil je de deficiëntietoets doen? Stuur dan een e-mail naar: toelatingstoets@inholland.nl. Je dient jezelf in te schrijven voor de toets bij het toelatingsbureau van Hogeschool Inholland. Voor meer informatie klik hier. De aanmelding voor de deficiëntietoets toets kent een strikte en vroegtijdige sluitingsdatum. Lees meer over de deficiëntietoets.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Esther Lute
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Esther
T: 06 2111 5501 | 088 466 30 30
E: esther.lute@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!