Oriëntatie op de gezondheidszorg

Start

Online, je kunt het hele jaar starten
 

Duur

de duur van de module is afhankelijk van hoeveel uur jij per week kunt besteden aan de module. Bij 12 uur per week is dit 10 weken.

Studiebelasting

ca. 120 uur

Waardepapier

Afhankelijk van jouw doel kan je de module afsluiten met een bewijs van deelname of een certificaat. Een bewijs van deelname wordt afgegeven als je de studieactiviteiten hebt gedaan. Een certificaat wordt afgegeven als je de leeropdrachten/de toetsing met voldoende resultaat hebt behaald. Daarmee heb jij laten zien dat je jouw kennis en skills voor de zorg hebt vergroot.

Het certificaat kan je gebruiken om in te stromen in een zorgopleiding, bijvoorbeeld hbo-verpleegkunde. Je kan het certificaat tevens gebruiken om studiepunten aan te tonen.

Investering

€ 2.285 (vrijgesteld van BTW)

Handig om te weten

  • In verband met jaarlijkse prijsindexering worden onze opleidingsprijzen vanaf 1 januari 2024 met 10% verhoogd. Schrijf je nu alvast in en profiteer nog van het voordelige tarief.
  • Voor veel van onze opleidingen zijn er aantrekkelijke subsidies. Of misschien wil je in termijnen betalen? Bekijk hier de mogelijkheden.
  • NB: voor belangstellenden die begeleid worden door het UWV kan, onder voorwaarden, het UWV bijdragen aan de kosten van de module. Zie de scholingsregeling WW.

Type

module

Niveau

hbo

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Pauline van Vegten voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Pauline
T: 06 2966 6230
E: gsw.academy@inholland.nl
Aanwezig: ma, di, woe (tot 12.00 uur) en do

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven