HRM

Docent Marjolein Cooijman

“Ik heb mijn passie in het HR-vak gevonden! De mix van bedrijfskundige, economische en sociale elementen maakt dat er altijd een uitdaging is, al is het maar om deze elementen met elkaar te verbinden.

Naast dat ik een uitgebreide opleidingsachtergrond heb op het gebied van Personeel & Arbeid, Veranderkunde en een Master of Management Culture & Change, heb ik in diverse HR-rollen bij uiteenlopende organisaties, van zorginstelling tot multinationals, alle facetten van het vakgebied kunnen ontdekken en mogen ervaren wat wel en wat niet werkt. Van onboarding, talentontwikkeling, performance management tot reorganisatie en offboarding.

Omdat alles wat beweegt binnen organisaties mijn interesse heeft, heb ik mij gespecialiseerd in Veranderkunde en Organisatieontwikkeling. Dit is voortgekomen op mijn constatering dat juist op deze gebieden HR haar toegevoegde waarde bij uitstek kan laten zien. Met plezier en genoegen deel ik mijn inzichten ervaringen en bijzondere anekdotes met deelnemers aan de opleidingen waar ik les voor geef! Hierbij hecht ik veel waarde aan afwisselende werkvormen, interactie én humor. Daarnaast is er veel ruimte om praktijkervaringen uit te wisselen en samen tot nieuwe inzichten te komen.”

Marjolein Cooijman, docent opleiding HRM

Een oud-deelnemer van de opleiding HRM over Marjolein:
“Ik geef allemaal 10-en. Is dat realistisch? Voor mij wel! In een opgelegde online leeromgeving geeft Marjolein energie. Inhoudelijk weet zij veel en ondersteunt dit met verschillende praktijksituaties om te visualiseren. Tevens kan Marjolein afwijken van haar programma omdat onze groep een leerbehoefte op tafel had gelegd, die beter aansloot aan het onderwerp. Heel prettig om die flexibiliteit te ervaren.”

Terug naar Docenten