HRM

Docent Sander Ponte

"Als docent ben ik verbonden aan Inholland Academy voor de opleiding HRM en de post-hbo opleiding Bedrijfskunde, module Strategisch HRM.

Ervaring

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de vakgebieden HRM en Bedrijfskunde, waarbij de focus op leidinggeven, communicatie, coaching, talentontwikkeling en organisatieontwikkeling ligt. Dit binnen zowel profit- als non-profit organisaties. Ik ben begonnen bij een technisch dienstverlener als HR Adviseur en binnen die organisatie doorgegroeid naar Manager Management Development op het hoofdkantoor voor zowel nationale als internationale trajecten. Na ruim 10 jaar heb ik uitstapjes gemaakt naar de bloemenveiling en het onderwijs om uiteindelijk de stap te maken naar ons familiebedrijf die zich bezig houdt met assessments, psychologisch onderzoek, opleiding & training en hoogbegaafdheid.  Naast deze zaak heb ik nog steeds affiniteit met praktijkgericht onderwijs en geef ik les binnen Inholland Academy.

Opleidingsachtergrond

Personeel en Arbeid, Cultuur Organisatie en Management, Train de Trainer. Daarnaast heb ik allerlei trainingen gevolgd op het gebied van coaching (ook binnen de golfsport), gespreksvoering, arbeidsrecht, talentontwikkeling en hoogbegaafdheid.

Manier van lesgeven

Informeel, open en benaderbaar, vanuit een praktische invalshoek, gekoppeld aan theorie om zo gewenste verdieping te krijgen van kennis en inzicht."

Feedback van studenten

“Iemand die vanuit de praktijk zijn ervaringen deelt, koppelt aan diverse theorieën en zo probeert inzicht te verschaffen in de verschillende werkgebieden van HRM. Een docent die benaderbaar, betrokken en betrouwbaar en af en toe adhoc is. Reageert snel op mail en vragen”.

Sander Ponte, docent opleiding HRM

Terug naar Docenten