Corona en blended onderwijs

Onboarding en offboarding van personeel

Ontdek in korte tijd hoe je jouw ‘employee journey’ flink kunt verbeteren

woensdag 8 juni 2022

Online Open Avond Werken en Leren

Goede onboarding is van cruciaal belang om jouw personeel te binden, boeien en zelfs aan te trekken. Zeker in deze krappe arbeidsmarkt is het vinden én behouden van gekwalificeerde medewerkers een groot goed. De eerste 90 dagen bij een nieuwe werkgever hebben een grote impact op de motivatie, betrokkenheid en de daaruit voortvloeiende prestaties. Succesvolle onboarding is een must, maar hoe doe je dat?

In deze praktijkgerichte cursus Onboarding en offboarding van personeel op hbo-niveau verdiep je jezelf in effectieve onboarding en een positieve ‘employee experience’. Je leert hoe je medewerkers (op afstand) kennis laat maken met jouw organisatie, de bedrijfscultuur én hoe je een gevoel van verbondenheid creëert. Goede onboarding is dan ook samen met employer branding één van de belangrijkste schakels in de ‘employee journey’.

Waar onboarding meestal nog enige aandacht krijgt, wordt er buiten een bloemetje en een salarisafrekening bij uitdiensttreding vaak weinig gedaan. Terwijl juist die vertrekkende medewerker een mogelijke ambassadeur voor je bedrijf kan zijn en zelfs, op termijn, een herintreder. In dit geval spreken we van offboarding.

Kortom, neem jij je medewerkers en de invloed die je als organisatie op de ‘employee journey’ kunt hebben serieus? Neem dan vooral deze stappen kritisch onder de loep. Ontdek in deze nieuwe cursus Onboarding en offboarding van personeel hoe je met slechts kleine inspanningen al flinke resultaten behaalt!

Lees meer over de cursus Onboarding en offboarding van personeel

niveau
hbo
duur
5 bijeenkomsten in 3 maanden
locatie
Diemen en Rotterdam

Interesse in deze cursus? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochure

Is dit de cursus voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030