Talentmanagement, loopbaan en mobiliteit

Docent Marjolein Cooijman

Docente bij Inholland Academy voor Veranderkunde, Talent Management en Mobiliteit.

Ervaring

In HR heb ik 25 jaar geleden mijn passie gevonden. De combinatie van bedrijfskundige, economische en sociale elementen passen goed bij mijn karakter. Omdat alles wat in beweging is mijn bijzondere aandacht heeft, heb ik mij gespecialiseerd in Organisatieontwikkeling. Naast Talent Management, Mobiliteit en Veranderkunde heb ik eveneens als expert op vlak van Performance en Project Management. Door  ervaringen in verschillende sectoren en organisaties, van non-profit, MKB tot internationale matrix organisaties heb ik een brede blik kunnen ontwikkelen. Mijn brede blik vertaal ik met veel enthousiasme naar praktijkgerichte workshops en lesprogramma’s.

Opleidingsachtergrond

Personeel & Arbeid, Veranderkunde en Master of Management Culture & Change.
Aanvullende diverse cursussen en trainingen op vlak van projectmanagement, coachen en trainen. coaching e.d.

Manier van lesgeven

Leren is leuk. Kennisoverdracht is bewezen meer effectief als er oog is voor interactie én humor. Daarnaast is er veel ruimte om praktijk ervaring te bespreken en samen tot nieuwe inzichten te komen.

Feedback van studenten

Enthousiasme en dynamiek. “Marjolein prikkelt op creatieve manier je manier denken en wakkert daarbij graag een gezonde dosis nieuwsgierigheid aan”.

Marjolein Cooijman docent HRM