Verzuim en Duurzame inzetbaarheid

Start

  • Diemen, dinsdag 10 november 2020
  • Rotterdam, donderdag 12 november 2020

Duur

3 bijeenkomsten van 9:30 - 16:30 uur in 1 maand

Studiebelasting

ca. 37 uur

Waardepapier

post-hbo certificaat Verzuim en Duurzame inzetbaarheid

Investering

€ 1.395
NB: Scholingskosten fiscaal aftrekbaar of in termijnen betalen? Lees verder! 

Type

cursus

Niveau

post-hbo

Docent

 

 Deze cursus wordt verzorgd door Pauline Miedema. Na haar studie Sociaal Wetenschappelijke Informatica en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, startte Pauline haar loopbaan als adviseur voor de Inspectie Verkeer en Waterstaat. Hierna is zij als projectmanager en managementadviseur bij de rijksoverheid, bij de ICT Uitvoeringsorganisatie (ICTU), gaan werken. Daar managede zij grote ICT-projecten, waarbij de samenwerking tussen organisaties centraal stond en hield ze zich bezig met leiderschapsontwikkeling binnen het managementteam.

Vervolgens maakte ze de overstap naar een arbodienst, waar ze zich als projectmanager bezig hield met organisatieontwikkeling en implementatie van dienstverlening bij nieuwe klanten.

Pauline startte in 2012 haar eigen adviesbureau voor mens en organisatie: de zebra-fabriek. Ze volgde de post doctorale opleiding voor Arbeids- en organisatiedeskundige. Vanuit die rol was ze onder andere werkzaam als verzuimcoach en projectleider duurzame inzetbaarheid bij Nutricia en projectmanager en organisatieadviseur bij Gulf Oil Nederland. Ze ontwikkelt en verzorgt trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid, begeleidt trajecten rondom verzuim en duurzame inzetbaarheid en coacht teams en individuele medewerkers of leidinggevenden.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Esther Lute nov 2018.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Esther Lute
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Esther
T: 06 2111 5501 | 088 466 30 30
E: esther.lute@inholland.nl

Is dit de cursus voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven