Bedrijfskunde post-hbo

Docent Dave Pieplenbosch

"Deze opleiding geeft professionals de juiste handvatten."
“Blijven groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Dat vind ik belangrijk. Al zes jaar ben ik zelfstandig ondernemer. Eerst in de sales, later ontstond mijn passie voor marketing. De ambities die Inholland heeft met de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde spraken mij zo aan, dat ik graag docent van de module Marketing Management wilde worden.

Deze opleiding leert deelnemers namelijk op de juiste manier kritisch te zijn en geeft vaardigheden mee om een organisatie te helpen veranderen. Het zakelijke landschap verandert continu, dus is het erg belangrijk om dat als professional bij te benen. Deze post-hbo opleiding geeft daarvoor de juiste handvatten.

Wie wil je als organisatie zijn? Wat wil je voor je klanten betekenen? Dat zijn de twee belangrijkste vragen binnen de marketing. Marketing is de basis voor een goede aansluiting tussen bedrijf en klanten. Ik wil deelnemers aan de module Marketing Management graag meegeven dat ze deze vragen steeds weer moeten stellen. Met de antwoorden kunnen ze het hoger management helpen om succesvoller te zijn dan concurrenten.

We behandelen natuurlijk niet alleen theorie. Alle deelnemers komen uit de praktijk, dus wisselen we veel ervaringen en voorbeelden uit. Ook ik steek daar wat van op. Het helpt mij om scherp te blijven. Zo leren we allemaal van elkaars markt.”Dave Pieplenbosch, docent Bedrijfskunde en zelfstandig ondernemer


Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Ron van Alem
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Ron
T: 06 1034 7072 | 088 466 30 30
E: ron.vanalem@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven