Business Information Management

Leer hoe je met relevante informatie je bedrijf continu winstgevend kunt maken!

Informatie wordt een steeds waardevollere productiefactor en de hoeveelheid informatie neemt exponentieel toe. Om voorliggende beslissingen te nemen is het noodzakelijk dat jouw bedrijf over de juiste informatie beschikt. Maar hoe doe je dat? Dat is nog best lastig.

We zien vaak dat er twee werelden zijn binnen een organisatie: de wereld van de business en de wereld van de IT. Er zit een enorme kloof tussen deze 2 werelden want de bewoners van beide planeten begrijpen elkaar niet altijd. Om als organisatie goed te presteren is het juist belangrijk om deze kloof te dichten. En dat leer je tijdens deze post-hbo opleiding Business Information Management. Je krijgt meer inzicht in informatiemanagement en leert verbanden te leggen tussen IT en business. De opleiding is zeer praktijkgericht dus je leert je nieuwe kennis direct toe te passen op jouw eigen praktijksituaties. Tijdens de opleiding ga je bijvoorbeeld aan de slag met de volgende vraagstukken:

  • door welke informatie is het management het beste gediend bij de besluitvorming?
  • welke informatie wordt er openbaar gemaakt via het internet voor de klanten?
  • welke professionele skills dien je te beheersen om de taal van de business en die van IT te spreken om invloed uit te oefenen?

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Ron van Alem
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Ron
T: 06 1034 7072 | 088 466 30 30
E: ron.vanalem@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven