Bevrachter Binnenvaart

Referenties opleiding Bevrachter Binnenvaart

Ella Hofs-Visser (44) is hoofd Commerciële Binnendienst bij Dekker Grondstoffen in IJzendoorn en volgt momenteel de opleiding Bevrachter Binnenvaart. Lees in een recente uitgave van de Binnenvaartkrant haar ervaringen.

“Bij de opleiding Bevrachter Binnenvaart was - na het zien van de diverse modules - het eerste gevoel dat bij meerdere deelnemers ontstond: “Integrale veiligheid; wat moet je daarmee? Een bevrachter werkt toch doorgaans vanuit een kantoor? Wat voor risico’s lopen we dan of wat heb je daar aan integrale veiligheid?”

Naarmate de module vorderde, verdwenen onze bezwaren als sneeuw voor de zon, temeer daar de module goed opgebouwd en zeer leerzaam was. Ter afsluiting moest er een risicoanalyse gemaakt worden. Hier kon gekozen worden voor een veiligheidsrisico, maar er mocht ook gekozen worden voor een risico van een geheel andere aard. Hier kan gedacht worden aan bijvoorbeeld over- of ondercapaciteit en wat dit voor een bevrachter kan betekenen of kleine schepenproblematiek. Zelf heb ik het hierboven als eerste genoemde onderwerp gekozen en mede daardoor de module als zeer leerzaam ervaren.”

Cees van Putten, Imperial Shipping Rotterdam BV.

“De voorgaande colleges waren eigenlijk wel heel erg leuk en leerzaam, maar wat ik nu aan mij fiets heb hangen: integrale veiligheid. Nou ja, het zal wel, whatever. Heb het eens doorgelezen, maar safety, security, actoren, Fine & Kinney, wat moet je er allemaal mee? Ik ben gewoon bevrachter hoor. Nou ja, het zal mijn tijd wel duren, ik zit het wel uit. Gelukkig gaan we hierna weer verder met logistiek, daar heb je tenminste wat aan...

Terugkijkend zat ik er toch bij de module Integrale veiligheid flink naast; van alle modules is dit misschien wel de module die mij het meest gevormd heeft. Die mij een denkwijze heeft bijgebracht, die ik bewust of onbewust elke dag wel toepas, die het diepst in mijn systeem doorgedrongen is. Ik weet nu in ieder geval, dat ik nergens veilig ben en altijd 50% kans heb. Toegeven dat ik er zo naast zat, doe ik natuurlijk niet.”

Ben van Wessel, United Barging B.V.

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Esther Lute nov 2018.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Esther Lute
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Esther
T: 06 2111 5501 | 088 466 30 30
E: esther.lute@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven