Succesvol binnenvaart ondernemer

Resultaat opleiding Succesvol binnenvaart ondernemer

Na afronding van de opleiding Succescol binnenvaart ondernemer heb jij kennis opgedaan die jouw ondernemersvaardigheden binnen de dynamische wereld van de binnenvaart op een hoger niveau brengt. Je bent in staat om de uitdagingen die ondernemen binnen deze branche met zich meebrengt, beter aan te gaan. Je bent je beter bewust geworden van de wijze waarop ondernemen plaats kan vinden en binnen welke context dat gebeurt. Doordat je meer inzicht hebt gekregen in organisatie structuren, de keten, managen van personeel en financiën, communicatie, in- en verkooptechnieken, kun jij met jouw onderneming nog concurrerender worden.

Bij succesvolle afronding van deze opleiding ontvang jij het door Koninklijke BLN Schuttevaer, CBRB en Inholland Academy gecertificeerde diploma Succesvol binnenvaart ondernemer. 

Wanneer je ervoor kiest niet de hele opleiding in één keer te volgen, maar de modules te volgen die voor jou op dit moment het meest relevant zijn, dan ontvang je na succesvolle afronding van een module een door Koninklijke BLN Schuttevaer, CBRB en Inholland Academy gecertificeerde deelcertificaat van de desbetreffende module.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Esther Lute nov 2018.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Esther Lute
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Esther
T: 06 2111 5501 | 088 466 30 30
E: esther.lute@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven