Opleiding Online marketing en E-commerce

Oud-deelnemer Angelique Honders over de opleiding Online marketing en E-commerce

"Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik, na heel wat jaren ervaring in de retail als leidinggevende, erachter kwam dat het winkelgedrag van de consumenten veranderde. Van minder traffic in de winkels, naar een gerichtere klant, die zich online al bewust was geworden naar waar ze eigenlijk naar op zoek was. Deze ontwikkeling wekte mijn nieuwsgierigheid naar de wereld van e-commerce en de bijbehorende belangrijke marketing. Om mijn kennis te verbreden en bij te blijven in de ontwikkelingen van koopgedrag van de consument, ben ik deze studie gaan volgen. 

Ik volg de opleiding nu 3 maanden en het eerste deel van de studie sloot goed aan bij mijn ervaringen in de fysieke winkel. Het gaf mij een duidelijke vertaling van hoe je dit goed online kunt implementeren met alle bijbehorende tools. Dit heeft mijn kennis in de e-commerce verder ontwikkeld. Het heeft mij geleerd hoe je de eerste belangrijke stappen naar een online succes zet.

Ik adviseer een potentiële deelnemer een duidelijk doel op te stellen wat hij/zij met deze opleiding wil gaan doen. Het regelen van een goede stage waar je de vrije hand krijgt en alles mag testen of het hebben of starten van een eigen platform is een pré."

Angelique Honders, storemanager Levi's
oud-deelnemer opleiding Online marketing en E-commerce

Terug naar In het kort