ICT-coördinator

Programma post-hbo ICT-coördinator

De opleiding ICT-coördinator is gebaseerd op vijf leerlijnen:

1. Persoonlijke lijn

Je brengt jouw ervaringen rondom ICT in het onderwijs in kaart. Deze vaardigheden zijn voor iedereen anders. Met je mededeelnemers onderzoek je waar je nog verder in kunt groeien op dit gebied.

2. Integratie van ICT in het onderwijs

Je hebt al een idee over hoe ICT het onderwijs kan ondersteunen. Tijdens dit innovatieve onderdeel worden alle ideeën gedeeld en worden hierbij de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied betrokken. Hiervoor wordt ook de BETT in Londen bezocht.

3. Communicatieve lijn

Tijdens deze lijn leer je hoe je niet zelf de kar steeds blijft trekken. Door je op te stellen als ‘change agent’ en allerlei communicatie- en coachingstechnieken toe te passen in team overleggen, zorg je ervoor dat je collega’s net zo enthousiast worden over de meerwaarde van ICT in het onderwijs.

4. Projectmanagement

Je leert tijdens deze lijn een plan van aanpak te maken om bepaalde innovatieve ICT-toepassingen op school te implementeren, zoals verwacht wordt van een professionele ICT-coördinator.

5. Visie en beleid

Door deze lijn zorg je ervoor dat jij straks het verschil maakt. Je hebt zelf een goed onderbouwde visie op ICT in het onderwijs ontwikkeld, maar weet ook het gehele team op jouw school mee te krijgen in jouw visie en het daaruit voortvloeiende beleid.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Marrit Rijkmans.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Marrit Rijkmans
opleidingscoördinator

Stel je vraag aan Marrit
T: 06 5202 8343 | 088 466 30 30
E: marrit.rijkmans@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven