Cultuurbegeleider

Oud-deelnemer Lotte Nijsse over post-hbo Cultuurbegeleider

“Ik ben gestart met de opleiding Cultuurbegeleider, omdat ik als ICC’er behoefte had aan meer diepgang, kennis en theoretische achtergronden. De opleiding voldeed zeker aan mijn verwachtingen en heeft mij veel energie gegeven. Dit komt ook doordat de opleiding wordt verzorgd door inspirerende, bevlogen docenten en je veel contact met mededeelnemers hebt.

Hoogtepunt van de opleiding waren de expertmeetings over o.a. beeldende vorming, dans, erfgoed, muziek en drama. Daarnaast heb ik erg veel gehad aan de bijeenkomsten over verandermanagement en coaching. Hierin heb ik middelen gekregen om het belang van cultuureducatie over te brengen op collega’s.

Helaas heb ik door Covid-19 de opleiding individueel moeten afronden. Het schrijven van de Meesterproef was een mooie afsluiting, maar ik had deze graag willen delen met mededeelnemers. Dit kon helaas niet anders.

Ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe kennis toe te passen binnen onze eigen organisatie en ben blij dat ik nu de kans krijg om op bestuursniveau cultuur te verankeren in ons onderwijs!”

Leren = fouten durven maken & onderzoeken

Lotte Nijsse - oud-deelnemer Cultuurbegeleider

Lotte Nijsse
oud-deelnemer Cultuurbegeleider

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030