Intern Begeleider - Remedial Teacher

Docent Karen van Kooten

Karen van Kooten verzorgt binnen de opleiding Intern Begeleider - Remedial Teacher de module Management van Passend Onderwijs. 

Ervaring

Karen heeft ervaring als leerkracht, orthopedagoog, schoolbegeleider, interim-IB en (team)coach. Zij kent het onderwijs al 25 jaar van binnen en van buiten. De laatste jaren richt zij zich als ZZP-er met name op het begeleiden en coachen van intern begeleiders. De rol van de intern begeleider verandert van leerling naar leerkrachtbegeleider, dit vraagt om een stevige positionering binnen de school, sterke competenties op het gebied van communicatie en coaching én een brede theoretische basis.

Opleidingsachtergrond

Naast de Pabo heeft Karen opleidingen afgerond op het gebied van Orthopedagogiek, School voor Coaching, Handelingsgericht Werken, Deep Democracy en Veranderkunde. Ook volgde zij trainingen Communicatie, Didactiek en Pedagogiek. 

Manier van lesgeven

Karen's manier van lesgeven kenmerkt zich als open en ontspannen, coachend, krachtgericht en positief. "Onderwijs is niet het vullen van een vat, maar het ontsteken van een vuur." aldus Karen. 

Feedback van  deelnemers

De module Management van Passend Onderwijs die Karen verzorgt, wordt door deelnemers gemiddeld gewaardeerd met maar liefst een 9,0. 

Terug naar overzicht Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06 1144 9918
Telefoon
088 466 3030