Maatwerk Primair Onderwijs

 

Steeds meer schoolbesturen en basisscholen kiezen ervoor om via een maatwerk- en/of incompanytraject de eigen leerkrachten verder op te leiden en te professionaliseren. 
Een cursus of opleiding wordt dan in de eigen organisatie ‘op maat’ gegeven of een professionaliseringsprogramma wordt op vraag van een bestuur samengesteld en ontwikkeld. Voordelen hiervan zijn dat, naast een aantal praktische overwegingen (aanvang, dag, duur per bijeenkomst, aantal deelnemers enz.), ook blijkt dat het volgen van een opleiding met directe collega’s leidt tot eenzelfde referentiekader, het versterken van het werkplekleren, het teamleren en het verstevigen van het informeel leren waarop ook na het maatwerkprogramma voortgeborduurd kan worden.

Samenwerking Inholland: kennis en faciliteiten binnen handbereik

Inholland Academy organiseert regelmatig studiedagen voor scholen en besturen binnen het primair onderwijs. De nauwe samenwerking met Hogeschool Inholland zorgt ervoor dat kennis, docenten, faciliteiten en locaties altijd binnen handbereik zijn.

Inspiratie voor maatwerkprogramma's

Hieronder vind je een selectie van recente en succesvolle maatwerktrajecten die wij voor opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Een greep uit het aanbod:

Coaching en Begeleiding

Kunst en Cultuur

Passend Onderwijs en Zorgverbreding

Taal en Rekenen

Wetenschap en Technologie


Persoonlijk advies of meer informatie?

Voor meer informatie over incompany- en maatwerktrajecten binnen het primair onderwijs ben je van harte welkom om contact op te nemen met onderwijs- en opleidingsadviseur Ingeborg Jansen, T: 06 1527 9840 | 088 466 30 30 of E: ingeborg.jansen@inholland.nl

Waarom kies je voor Inholland Academy?

  1. Deelnemers waarderen onze opleidingen met een 8,2. Onze maatwerkklanten geven zelfs een 9,3!
  2. Inholland Academy biedt gecertificeerde programma's, het gehele aanbod is CEDEO-erkend
  3. Je krijgt praktijkgericht onderwijs van betrokken en enthousiaste vakdocenten
  4. Jouw netwerk groeit: je ontmoet andere professionals en wisselt ervaringen uit
  5. Met 10 leslocaties zijn we goed bereisbaar
  6. Onze opleidingen bieden we ook op maat aan: incompany of op een leslocatie

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!

Telefoon
088-4663030