Rekencoordinator voor de Rekenspecialist

laden

Post-hbo opleiding Rekencoördinator voor de Rekenspecialist: ontwikkel uzelf tot rekencoördinator!

Hebt u reeds uw opleiding Rekenspecialist bij Inholland Academy afgerond, maar wilt u graag meer coördinerende werkzaamheden verrichten? In dat geval is deze vervolgopleiding Rekencoördinator voor de Rekenspecialist iets voor u! Tijdens de post-hbo opleiding ontwikkelt u zich gedurende een half jaar tot een goede rekencoördinator. 

Programma post-hbo Rekencoördinator voor de Rekenspecialist

De post-hbo opleiding Rekencoördinator voor de Rekenspecialist is speciaal bedoeld voor leerkrachten die de post-hbo opleiding Rekenspecialist van Inholland Academy succesvol hebben afgerond. Tijdens de opleiding werkt u aan een persoonlijk ontwikkelingsplan én een schoolontwikkelingsplan op basis van de volgende vier competentievelden:

  • Gecijferdheid
  • Vakdidactiek rekenen/wiskunde
  • Vakgerichte communicatie en collegiale consultatie
  • Rekenbeleid

Wat leert u tijdens de post-hbo opleiding Rekencoördinator voor de Rekenspecialist?

Doel van de opleiding is dat u zich ontwikkelt op het gebied van de vier genoemde competentievelden en u inhoud kunt geven aan het functieprofiel van een coördinator rekenen. Na afloop van de opleiding kunt u tevens een collegiale consultatie invullen en verandermanagement toepassen.

Resultaat

Na het succesvol afronden van de registeropleiding Rekencoördinator voor de Rekenspecialist, ontvangt u een officieel erkend CPION-diploma en wordt u opgenomen in het Abituriënten-Register van de Stichting Post HBO Nederland (SPHBO). De opleiding is gevalideerd door Registerleraar.nl voor 100 registeruren.

Start

Haarlem, woensdag 10 oktober 2018 (14:30-17:30 uur)

 

Rotterdam, donderdag 11 oktober 2018 (18:30-21:30 uur)

Duur

zes bijeenkomsten van drie uur in een half jaar

Investering

€ 900 (excl. ca € 180 literatuur)

NB: Uw scholingskosten fiscaal aftrekbaar? Lees verder!

Type

opleiding

Niveau

post-hbo

Download brochure

Inschrijven

Opleidingenoverzicht