Actualiteitendag financiële zorgverlening

Docenten Actualiteitendag financiële zorgverleningKees van Dijk
“Werken met mensen is zeer boeiend, maar ook wel ingewikkeld. Het vraagt kwaliteit (kennis en vaardigheden) van de hulpverlener. Zeker als cliënten in een kwetsbare positie zitten. En dat geldt voor financiële zorgverleners.

In mijn werk als docent/trainer wil ik helpen de kwaliteit van de financiële zorgverlening te verbeteren door nieuwe vakgenoten goed op te leiden en samen met ervaren collega’s steeds weer bij te leren. Enthousiast, gedreven en realistisch.

Na een carrière in de ICT ben ik in 2009 overgestapt naar de financiële zorgverlening. Sinds 2011 verzorg ik trainingen op het gebied van schuldhulpverlening, beschermingsbewindvoering en budgetcoaching voor professionals en vrijwilligers. Daarnaast help ik kantoren/organisaties in dit werkveld, die tijdelijk ondersteuning nodig hebben. Zo sta ik stevig met mijn voeten in de klei. Voor mij onmisbaar om de theorie van de opleidingen te kunnen vertalen naar de actuele praktijk.”

 

Ilona Schouten
“Sinds ik in de financiële dienstverlening werk als schuldhulpverlening, beschermingsbewindvoerder en budgetcoach, ben ik op zoek geweest naar manieren om mijzelf te blijven ontwikkelen en ben ik nieuwsgierig geweest naar verschillende manieren om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen dienen en te bereiken. Het is mij in al die jaren opgevallen dat ook mijn collega’s daarin zoekende zijn. Ik heb via verschillende opdrachten ervaring opgedaan met het geven van trainingen en sinds de start van mijn eigen bedrijf ben ik me gaan concentreren op mijn eigen stijl als trainer, waarbij ik mijn passie en liefde voor het vak in een professionele sfeer overbreng. Ik geloof namelijk sterk in het vermogen van mensen om zich te ontwikkelen. Op dit moment geef ik trainingen door het hele land bij verschillende organisaties voor schuldhulpverleners, budgetcoaches en bewindvoerders. Ik doe dit met heel veel plezier en humor. Een goede schuldhulpverlener, budgetcoach of bewindvoerder zijn, begint bij inzicht in eigen kwaliteiten en minpunten. Daarnaast is het van belang dat de communicatie helder en duidelijk verloopt. Hier besteed ik veel aandacht aan. Door het begeleiden van mijn eigen klanten blijf ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Zo zijn mijn lessen niet alleen theoretisch maar ook zeer praktijkgericht en up-to-date!" 

Terug naar In het kort

Interesse in deze cursus? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de cursusinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Esther Lute nov 2018.jpg

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Esther Lute
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Esther
T: 06 2111 5501 | 088 466 30 30
E: esther.lute@inholland.nl

Is dit de cursus voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven